Singura româncă din top Forbes „cei mai bogați oameni sub 30 de ani” din Europa. Ce afacere are Ruxandra Pui
Singura româncă din top Forbes „cei mai bogați oameni sub 30 de ani” din Europa. Ce afacere are Ruxandra Pui. Nimeni nu s-a mai gândit să facă așa ceva, astfel că acum tânăra trage toate foloasele după ideea genială pe care a avut-o.
Ea este singura româncă din top Forbes „cei mai bogați oameni sub 30 de ani” din Europa. Ce afacere a pus pe picioare tânăra
O româncă apare în topul Forbes al celor mai bogați oameni sub 30 de ani din Europa.
Este vorba despre Ruxandra Pui, care apare acum în topul Forbes al celor mai bogați oameni sub 30 de ani din Europa.
Ce afacere are Ruxandra Pui
Ruxandra Pui are o afacere care doar în luna ianuarie 2023, a atras o finanțare de 11 milioane de dolari.
Ruxandra Pui este co-fondatorul Digitail, un start-up ce ajută proprietarii de animale de companie și medicii veterinari să gestioneze și să îți monitorizeze mai ușor programările.
Pașaportul medical digital
De asemenea, Digitail oferă și un „card de sănătate” care le permite proprietarilor de animale de companie să folosească un fel de pașaport medical digital pentru tovarășii lor necuvântători.
În plus, cardul are istoric medical și le permite stăpânilor să discute direct pe chat cu doctorii și să facă rezervări la clinicile disponibile în aplicație.
Cum a intrat un tânăr ungur în Forbes
Tamas Kadar este un alt tânăr om de afaceri care a atins succesul înainte de 30 de ani. Acesta este co-fondatorul companiei de tehnologie din Budapesta-Seon.
Acesta ajută băncile, comercianții online și platformele de jocuri să elimine conturile false. Tamas Kadar a știut să se umple de bani într-o perioadă în care foarte mulți au pierdut bani.
Tot în topul Forbes a ajuns și Rochelle Niemeijer, de 28 de ani, care a co-fondat startup-ul de tehnologie medicală Nostics. Firma are ca scop comberea rezistenței la antibiotice.
Elon Musk, cel mai bogat om al planetei
Pe de altă parte, în 2023, Elon Musk şi-a recâştigat titlul de cel mai bogat om de pe planetă detronându-l pe Bernard Arnault, părintele LVMH, după ce acţiunile Tesla au crescut cu 70% de la începutul acestui an, anunță Bloomberg.
De asemenea, compania Tesla a beneficiat de o cerere în creștere pentru automobilele sale electrice, după ce a decis micșorarea preţurilor pentru mai multe modele.
Cu cât au crescut acțiunile Tesla
Acţiunile companiei Tesla au crescut cu 5,5% pe bursa de la New York până la 207,63 dolari pe acţiune, fapt care a propulsat averea lui Elon Musk la uriaşa sumă de 187,1 miliarde de dolari. Spre comparaţie, averea fondatorului LVMH, Bernard Arnault, însumează 185,3 miliarde de dolari.
Elon Musk, de 51 de ani, a intrat în 2023 cu o avere netă de 137 de miliarde de dolari, devenind primul om din lume care a pierdut 200 de miliarde de dolari din averea sa şi producând speculaţii privind faptul că s-ar putea confrunta cu dificultăţi în ceea ce priveşte recuperarea titlului de cel mai bogat om al planetei.