Singura mare vedetă care a lipsit de la nunta Simonei Halep. Se zvonește că Toni Iuruc nu l-a vrut acolo

Singura mare vedetă care a lipsit de la nunta Simonei Halep. Se zvonește că Toni Iuruc nu l-a vrut acolo
Singura mare vedeta care a lipsit de la nunta Simonei Halep. Se zvoneste ca Toni Iuruc nu l-a vrut acolo

Nunta Simonei Halep a fost unul dintre așteptatele evenimente ale anului, fiind una de poveste. Cu toate că foarte multe vedete au fost prezente la fastuoasa ceremonie, există și vedete care au lipsit, iar potrivit zvonurilor, Toni Iuruc nu ar fi vrut ca un artist să fie prezent.

De la nunta Simonei Halep a lipsit o mare vedetă

Omul de afaceri Toni Iuruc s-a asigurat că Simona Halep va avea parte de nunta mult-visată. Cu toate că lucrurile au fost puse la punct în cel mai mic detaliu, invitații și-au dat seama că o persoană lipsește de acolo, iar acest lucru pentru că Toni Iuruc nu l-ar fi invitat pe marele artist la evenimentul vieții sale.

La nunta celor doi au participat 300 de invitați, regăsindu-se nume importante ale sportului dar și artiști autohtoni. Chiar dacă Simona Halep probabil își dorea ca un mare artist să participe la ceea ce marchează încă un capitol din viața ei, acesta a lipsit cu desăvârșire. Artistul a fost foarte apropiat jucătoarei de tenis în trecut.

Cel care nu a semnat condica de prezență a fost chiar Smiley, absență care a putut fi observată de către mai mulți invitați. În trecut, cei doi au susținut mereu că sunt doar prieteni însă cântărețul a fost dispus să zboare până în SUA pentru a-și arăta susținerea pentru Simona Halep la US Open-ul din 2016.

nunta simonei halep
Smiley a fost vedeta care a lipsit de la nunta Simonei Halep

Ipoteza potrivit căreia, Smiley ar fi lipsit de la nunta jucătoarei de tenis

Chiar dacă cei doi încercau să își ascundă apropierea, nu puține au fost dățile în care cei doi au fost surprinși în diferite locuri împreună. Potrivit zvonurilor, relația acestora ar fi început înainte ca aceste lucruri să apară în media, iar finalitatea a fost cunoscută în momentul în care Gina Pistol a apărut în viața artistului.

În aparență, Smiley a rupt legătura cu faimoasa jucătoare de tenis, atunci când artistul a început o relație cu mama copilului său. Tot acela a fost și momentul când Simona Halep și-a concentrat toată atenția asupra lui Toni Iuruc. Acest lucru lasă de înțeles de ce omul de afaceri nu l-a dorit pe artist la nunta sa.

Actualele relații ale celor doi par să fie unele de bun-augur, astfel că atât Simona Halep cât și Smiley sunt fericiți în acutala versiune. Loredana Groza a fost și ea prezentă la nunta Simonei, însă după eveniment, artista a ajuns în spital. Dacă inițial aceasta nu a dorit să dezvăluie din cauza cărui lucru a ajuns într-o unitate spitalicească.

Potrivit presei, Loredana Groza ar fi fost infectată cu Covid-19, fiind internată la Spitalul Matei Balș din Capitală. Cântăreața a decis totuși să vină cu o explicație pe baza acestui lucru și să lămurească situația.

”Am avut o situaţie medicală care s-a rezolvat, sunt bine mersi acasă, dar nicio legătură cu Covid-ul, nicio legătură cu spitalul Matei Balş, unde s-a spus că aş fi internată. Toate ştirile legate de Covid sunt false. N-a fost absolut nico răceală, nicio gripă, nicio legătură cu Covidul. Vineri începe o nouă ediţie a X-Factor, Next Star-ul continuă şi el, sâmbătă voi concerta la Iaşi şi îi asigur pe fanii mei că voi fi prezentă. Trăim într-o ţară în care ştirile false sunt mai căutate decât cele reale.”, a spus Loredana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI