10 feb. 2021 | 13:03

Simona Halep, victorie senzațională la Australian Open. Revenire incredibilă, când totul părea pierdut

Sport
Simona Halep, victorie senzațională la Australian Open. Revenire incredibilă, când totul părea pierdut
Simona Halep în turul trei la Australian Open 2021

Astăzi, în turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a întâlnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc în turul următor. După două ore și jumătate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucătoare. Simona Halep a revenit în cele două ore de joc, câștigând în setul decisiv cu trei mingii de meci.

Simona Halep în turul trei la Australian Open 2021

Simona Halep înaintea meciului, aa fost văzută plimbându-se în jurul renovatului centru de tenis Memorial Drive din Adelaide, relaxată. Încrezătoare și cu zâmbetul își terminat încălzirea înainte de primul său meci al anului de simplu la Ajla Tomljanovic.

Este a patra întâlnire între cele două, iar balanța se înclină în favoarea jucătoarei noastre, cu patru victorii consecutive. Simona Halep a învins-o pe Ajla Tomljanovic cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5.

”Mă așteptam că așa va juca, că este foarte puternică. Da, a fost mult mai greu. Acum pot să zâmbesc. Nu am fost prea pozitivă în acele momente, când eram condusă.

Eram supărată pe faptul că greșeam, dar am reusit să mă concetrez si mi-am dorit să câștig. Meciul cu Kudermetova este o provocare, pentru că nu am mai jucat, dar îi voi urmări jocul.”, a declarat la finalul meciului Simona Halep.

Românca a revenit de la 5-2 , senzațional

În meciul de astăzi, de la Australian Open 2021, Simona a avut parte de o jucătoare puternică, fiind condusă, la un moment dat cu 5-2. Jocul echilibrat, răspunsul româncei la fileu, au întors jocul în favoarea ei, revenind dramatic de la 5-2.

„Am muncit cel mai mult de când am început să joc profesionist”, a declarat Halep reporterilor din Adelaide după ce a câștigat în fața jucătoarei australience, Tomljanovic.

Pe tot parcursul jocului de două ore și treizeci de minute, Cahill a împins-o să-și gestioneze forța și forma, mai mult ca oricând și s-a conformat. Halep a început meciul relaxată, ceea ce era să o coste calificara în turul următor. Dar, în cele din urmă jucătoarea noastră a revenit și a câștigat un meci spectaculos, mergând mai departe în turneul de Grand Slam de la Australian Open 2021.

”Simt că anul trecut a fost un an bun pentru a mă relaxa și a-mi încărca bateriile. Câștigarea Wimbledon mi-a arătat că, dacă rămân concentrată și lucrez din greu în fiecare zi, am o altă șansă să câștig un Grand Slam.

Deci sunt foarte pozitivă, sunt gata să lucrez din greu și sunt gata să lupt pentru fiecare meci pe care îl joc. ”, a mai declarat jucătoarea noastră.

Performanța ei cu 4-6, 6-4, 7-5 împotriva puternicei Tomljanovic a fost un bun indiciu că intenționează să-și respecte cuvântul dat. Șianume să câțtige Australian Open-ul de anul ăsta.

Reunirea cu Cahill pare a fi impulsul necesar Halep pentru revenirea de formă ce i-a cam lipsit uneori în timpul campaniei sale din 2019. Duo-ul dinamic descrie o conexiune care este probabil invidia multor jucători și antrenori din turneu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro