Simona Halep, vestea zilei. Ce se întâmplă cu ea în aceste zile

de: Alexandra Chivu
30 03. 2020

Simona Halep, vestea zilei. Ce se întâmplă cu sportiva noastră în această perioadă. Presa din Franța a dat mai multe detalii.

Ce se întâmplă cu Simona Halep în aceste zile

Presa franceză scrie că Simona Halep este una dintre marile beneficiare ale anulării turneelor de tenis cel puțin până în luna iunie. Ziariștii de la Bein Sports notează că românca și Roger Federer sunt marii exploatatori întrucât își pot reveni complet după accidentare.

„Roger Federer si Simona Halep sunt primii jucatori care vor profita de aceasta situatie nefericita. Simona Halep in primul rand deoarece ea tocmai luase decizia de a se retrage de la Indian Wells inainte ca turneul sa fie anulat”, a scris sursa menționată.

Halep, pe teren

Mai mult, presa străină notează și că Bianca Andreescu, Angelique Kerber și Johanna Konta vor profita. De asemenea, și Serena Williams și Naomi Osaka se află printre beneficiare, pentru că forma lor nu era deloc bună înainte de întreruperea turneelor.

Amintim că turneele sunt amânate și se speră reînceperea lor cu data de 8 iunie 2020. Cu toate acestea, șansele sunt destul de mici, iar în această săptămână am putea avea și anunțul anulării turneului de la Wimbledon.

Darren Cahill antrenează pe altcineva în această perioadă

Epidemia de SARS-CoV-2 a oprit sportul în toată lumea, așa că, în această perioadă, fiecare sportiv se pregătește așa cum poate. Halep e departe de antrenorul ei, iar dacă în România s-au închis parcurile, bazele și terenurile sportive, în Australia încă e voie să te antrenezi, ceea ce face și Cahill.

Antrenorul româncei a ieșit în natură alături de copiii lui, Thalia și Benjamin și a postat dovada pe Instagram. Filmarea a fost însoțită și de un mesaj pentru Halep: „Channeling Simo”, în traducere „în conexiune cu Simo”.