Simona Halep va rămâne fără cuvinte! O prietenă o atacă dur: „Asta lipsește în prezent”

Simona Halep va rămâne fără cuvinte! O prietenă o atacă dur: „Asta lipsește în prezent”

Simona Halep are puține prietene în tenis, cu excepția româncelor din circuit. Astfel, cu atât mai neașteptat este atacul unei foste jucătoare în presa internațională.

Halep este criticată de Flavia Pennetta

Italianca Flavia Pennetta, retrasă din tenis după ce a câștigat US Open în 2015, rămâne o voce importantă în tenisul feminin. Chiar azi a oferit un interviu în presa din peninsulă în care a vorbit despre situația din prezent, tenisul din ATP, respectiv din WTA, criticând astfel jucătoarele de top, printre care și Simona Halep.

„Bărbații îi au pe cei trei mari. Federer, Nadal și Djokovic au recreat istoria sportului în ultimii 15 ani. Din fericire, și în urma lor vine un grup solid și consistent de tineri.

În schimb, tenisului feminin îi lipsesc vedetele, jucătoarele pentru care se vând bilete la turnee, staruri în adevăratul sens al cuvântului. Serena este încă acolo, dar începe să aibă probleme. Sharapova s-a retras, a fost un simbol, inclusiv în afara terenului. Pe de o parte, turneele pot fi câștigate de oricine, nu ai un favorit clar, dar nu am sentimentele că jucătoarele din top 10 demonstrează ceva special. În trecut, elita tenisului avea o clasă peste restul, acum nu mai este cazul de așa ceva”, a conchis Pennetta.

 

Halep și Pennetta erau bune prietene

Simona Halep a dezvăluit într-un interviu de acum mai mulți ani că are foarte puține prietene în circuitul feminin, dar printre ele era și italianca:  „Eu vorbesc cu majoritatea. Suntem destul de deschise. Subiectele sunt legate de tenis și de vacante. Petra Kvitova și Radwanska îmi sunt cele mai apropiate jucătoare. Cu Pennetta vorbeam mult, acum o să-i simt lipsa că s-a retras. Am vorbit cu ea la Singapore și spunea ca nu regretă”.

Flavia Pennetta este într-o relație de lungă durată cu Fabio Fognini, unul dintre cei mai carismatici jucători din circuitul masculin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI