11 mart. 2020 | 16:05

Simona Halep și iubitul, mai îndrăgostiți ca niciodată. Au fost surprinși în ipostaze neașteptate

Monden
Simona Halep și iubitul, mai îndrăgostiți ca niciodată. Au fost surprinși în ipostaze neașteptate
Simona Halep și iubitul, mai îndrăgostiți ca niciodată

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu din 2019. Cum dragostea lor este încă la început, fiorii iubirii îi fac să acționeze în consecință. Cei doi amorezi au fost surprinși în ipostaze neașteptate, în mașină.

Simona Halep și iubitul, mai îndrăgostiți ca niciodată

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație din vara anului 2019. Cei doi au plănuit să facă nunta anul acesta. Evenimentul va fi fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești. Până la nuntă mai este, așa că cei doi se bucură de fiecare secundă în care se au aproape, potrivit ultimelor imagini surprinse de fotoreporterii Spynews.

Cuplul a fost fotografiat în timpul unei plimbări romantice prin centrul Capitalei. Simona și iubitul ei au fost de nedezlipit, s-au ținut de mână pe tot parcursul plimbării, au luat masa la un restaurant de fițe, iar la final au fost surprinși sărutându-se în mașină. Ajunși în automobil, crezând că sunt feriți de ochii lumii, au schimbat câteva vorbe, apoi s-au sărutat preț de câteva secunde.

Cine este iubitul campioanei?

Toni Iuruc este un om de afaceri aromân. Bărbatul nu a lipsit de la niciun antrenament și niciun meci de-al Simonei din cadrul turneului de la Wimbledone. La acea vreme, relația lor nu era publică. El a preferat să stea retras, pentru nu a da de bănuit, fiind cunoscută discreția cu care sportiva se raportează la propria-i viață personală. Însă, Iuruc a apărut în fotografiile făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra, eveniment din data de 13 iule 2019, după finala masculină.

Simona Halep și iubitul, mai îndrăgostiți ca niciodată. Au fost surprinși în ipostaze neașteptate

Foto: spynews.ro

  • Iuruc deține 6 firme, dintre care una de publicitate. Partenerul lui Halep i-a făcut campanie electorală lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, în 2008.
  • Despre Halep s-a mai scris că, în trecut, s-a iubit cu Costa, fiul lui Teia Sponte, prieten cu Gigi Becali, și un antrenor piteștean de tenis Radu Barbu.
Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Capital.ro
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Tribunalul Iaşi, după ce românca a dat în judecată Casa de Pensii: "Pensia a fost calculată corect"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro