18 ian. 2023 | 12:20

Simona Halep se pregătește pentru finalul carierei? Dezvăluirea explozivă a unui mare fost jucător de tenis

News
Simona Halep se pregătește pentru finalul carierei? Dezvăluirea explozivă a unui mare fost jucător de tenis
Simona Halep, campioana României

Cazul Simonei Haleo a făcut înconjurul lumii, fiind dezbătut de personalități din domeniul sportiv. În timp ce se afla la New York, în cadrul US Open 2022, campioana noastră a fost testată anti-doping, iar rezultatul a fost pozitiv la substanța Roxadustat. Din acel moment, sportiva a fost suspendată provizoriu, iar avocații ei luptă cu toate forțele pentru a-i demonstra nevinovăția. În urmă cu puțin timp, fostul mare tenismen, John McEnroe, a dezbătut cazul Simonei, făcând previziuni sumbre privind viitorul său.

Speranțe noi în dovedirea nevinovăției Simonei?

Simona Halep așteaptă să primească un răspuns de la Sport Resolution, astfel că soarta ei va fi decisă în primă fază de judecata primită.

Campioana noastră se află acum într-o stare de suspendare provizorie, însă John McEnroe, în vârstă de 63 de ani, crede că o decizie drastică a celor de la Sports Resolutions, tribunalul independent din Londra, ar putea însemna finalul carierei pentru Simona.

Tenismena a obținut o audiere în regim de urgență, astfel încât, cazul ei ar trebuie judecat în maximum 3 luni de la prezentarea actelor care ar putea să-i dovedească nevinovăția în fața legii.

Astfel, investigațiile făcute de avocații și experții angajați de Simona ar trebui să demonstreze modul în care substanța Roxadustat a ajuns în corpul Simonei, fără ca ea să știe de această situație.

John McEnroe, anunț îngrijorător despre viitorul Simonei Halep

McEnroe a avut o intervenție pentru Eurosport, în cadrul căreia a oferit informații referitoare la traseul carieristic al Simonei, pe care îl vede atât optimist, cât și sumbru. Astfel, acesta consideră că, dacă Simona va fi găsită vinovată pentru dopaj, acesta va reprezenta finalul carierei pentru câștigătoarea de la Wimbledon 2019.

Acesta a recunoscut că Simpona Halep a avut o carieră briliantă, însă nu poate garanta că va scăpa cu bine din această situație complicate.

De asemenea, dacă Simona va primi vești proaste din partea primei instanțe de la Sport Resolution și nu îi stabilește nevinovăția, tenismena are dreptul să meargă la TAS cu dosarul său, Tribunalul de la Lausanne fiind a doua cale de atac.

„Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaș deasupra ei în acest moment. Așadar, cu toții vrem să știm, eu cu siguranță sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun…dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat.

Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, dacă va fi găsită vinovată.e