Simona Halep, mesaj pentru naționala U21 a României. Ce le cere jucătorilor să facă joi

Autor: Chivu Ana - 09:10, 26 iun. 2019
Simona Halep are un mesaj pentru naționala U21 a României. Ce le-a spus campioana tinerilor fotbaliști?

Simona Halep le-a transmis un mesaj deosebit tinerilor fotbaliști care au scris istorie zilele trecute. Echipa națională a României este acum calificată în semifinalele Euro2019.

Simona Halep, mesaj pentru naționala U21 a României

Fostul lider WTA va juca, în cursul zilei de azi, în turul al treilea de la eastbourne. Cu toate astea, nu poate trece nepăsătoare peste calificarea istorică în semifinalele Euro2019. Ce mesaj a transmis sportiva echipei naționale U21 a României? „E o generaţie care vine puternic din urmă. E cea mai bună echipă a României la ora actuală. Îi felicit din suflet şi le doresc baftă. Să fie serioşi, concentraţi pe ceea ce au de făcut şi să lupte în fiecare meci pe care îl joacă”, a precizat Simona Halep la Digisport. De asemenea, și-a mărturisit public admirația față de sportivi. România va juca joi, de la orele 19:00, cu Germania.

Simona Halep, mesaj pentru naționala U21 a României. Ce i-a sfătuirt fostul liider WTA
Simona Halep, mesaj pentru naționala U21 a României. Ce i-a sfătuit fostul lider WTA?

După 56 de ani, România s-a calificat la Jocurile Olimpice!

„Acești băieți au creat o emulație fantastică în rândul publicului, dar nu știu dacă ea se va îndrepta și spre echipa mare, care nu oferă azi nicio emoție”, a mărturisit o telespectatoare.
Echipa națională a României s-a calificat, după mai bine de două decenii, la Campionatul European. România a câștigat meciul prim cu 4-1, împotriva Croației. Golurile ce au adus primul câștig istoric au fost al unor 4 tricolori diferiți: Pușcaș, Hagi, Băluță și Petre.  Pentru prima dată în istoria fotbalului românesc, naționala Under21 și-a făcut drum spre semifinalele unui turneu final European. De asemenea, premiera vine și în rândul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde tinerii fotbaliști o să ia parte.

 Ultimul câștig: România – Franţa 0-0 

  • România U21: Radu – Manea, Nedelcearu, Rus, Boboc – Nedelcu, Cicâldău – Olaru, Ianis Hagi, Coman – Puşcaş
  • Franţa U21: Bernardoni – Amian, Upamecano, Konaté, Sarr – Tousart, Guendouzi, Ntcham – Ikoné, Thuram, Mateta