Simona Halep, mesaj pentru campionul David Popovici. I-a transmis rețeta succesului pe care și ea a folosit-o

Simona Halep, mesaj pentru campionul David Popovici. I-a transmis rețeta succesului pe care și ea a folosit-o
Simona Halep, mesaj pentru campionul David Popovici. I-a transmis rețeta succesului pe care și ea a folosit-o

Simona Halep, mesaj pentru campionul David Popovici. Jucătoarea din Constanța a plecat joi spre Canada, unde va participa la turneul de la Montreal. Halep revine în circuitul WTA după aproape 3 luni de pauză cauzată de accidentarea suferită la gambă. Înainte de plecare, ea a vorbit despre noua senzație a înotului mondial, David Popovici.

Simona Halep, mesaj pentru campionul David Popovici

Simona Halep, mesaj pentru campionul David Popovici. Dubla câștigătoare de Grand Slam a plecat joi spre Canada. Ea va lua startul la turneul din Montreal, primul după aproape 3 luni de pauză. Halep s-a accidentat în 12 mai, la gamba stângă, la Roma. A ratat toate obiectivele majore ale anului: Roland Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice. Simona Halep ar fi trebuit să fie unul dintre purtătorii de drapel ai României la Olimpiada de la Tokio. Până la urmă, această onoare a revenit înotătorului Robert Glință și canotoarei Simona Radiș, cea care a și cucerit aurul olimpic la dublu vâsle, alături de Ancuța Bodnar.

Mi-aş fi dorit foarte mult să fiu portdrapelul României, ar fi fost o onoare, dar accidentarea nu m-a lăsat. Mi-a părut rău că a trebuit să mă retrag. Aşa cum m-am retras de la Roland Garros şi Wimbledon, aşa a trebuit să iau decizia grea de a mă retrage şi de la Jocuri. Îmi pare rău, sper să mai apuc să mai joc la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024”, a declarat Simona Halep, înainte de plecarea în Canada, pe acest subiect.

I-a transmis rețeta succesului pe care și ea a folosit-o

Simona Halep a avut și un sfat pentru David Popovici, noua senzație a natației mondiale. Înotătorul de doar 16 ani a obținut locurile 4 și 7 în finalele probelor de 200 și 100 metri liber. El s-a luptat de la egal la egal cu sportivii din „liga mare” a înotului masculin mondial. Logodnica lui Toni Iuruc i-a transmis „rețeta succesului” pe mai departe.

David este un băiat deosebit şi performanţele lui arată acest lucru. Îi doresc să fie motivat în continuare pentru că de abia acum începe greul. Să muncească la fel, cu tot sufletul, pentru că dacă îşi doreşte cu adevărat o să reuşească să fie sus de tot. Îi felicit pe toţi pentru că, aşa cum am mai spus, ca să ajungi la Jocurile Olimpice este o performanţă mare. Să iei şi medalii este o performanţă şi mai mare. Îi felicit şi le doresc poate să ne întâlnim în 2024″, a mai spus Simona Halep.

Halep va ieși din Top 10 săptămâna viitoare, pentru prima oară după 7 ani și jumătate. După Montreal, ea va mai participa la turneul din Cincinatti, apoi la US Open.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI