Simona Halep, luată la ochi de jurnaliștii americani. Ce au scris despre eșecul cu Serena Williams

Simona Halep, luată la ochi de jurnaliștii americani. Ce au scris despre eșecul cu Serena Williams
Ce au scris jurnalistii americani despre Simona Halep

New York Times a explicat de ce Serena Williams nu are de gând să se retragă din tenis după eliminarea de la Australian Open. Însă amintim că jucătoarea de tenis americancă a izbucnit în lacrimi atunci când a fost întrebată de retragere, fapt pentru care presa a început să speculeze asupra subiectului.

Simona Halep, luată la ochi de jurnaliștii americani

Însă publicația New York Times spune că Serena nu o să facă una ca asta. „Adio, Serena? Nu așa de repede”, a notat sursa citată. Tot publicația americană a mai scris că Serena Williams este cea mai bună jucătoare din istorie și că, campioană fiind, ea nu o să se retragă după un eșec. În plus, jurnaliștii americani au mai scris că lacrimile vărsate de Serena William la finele meciului cu japoneza Naomi Osaka au fost date de emoții și că în niciun caz Serena nu ia în calcul varianta retragerii. De ce? Deoarece meciul disputat cu Simona Halep i-a demonstrat că încă mai poate să joace la cel mai înalt nivel.

”Serena a zdruncinat-o pe Simona Halep”

 „În sferturile de finală, Serena a zdruncinat-o pe Simona Halep, care o învinsese cu ușurință în finala de la Wimbledon 2019. Williams a jucat împotriva lui Halep cu o claritate răzbunătoare pe care nu am mai văzut-o de ani de azile. Privind desfășurarea acelui meci, nu m-am putut abține să nu mă gândesc la finala Australian Open 2009, când a distrus-o pe Dinara Safina în mai puțin de o oră”, a spus sursa citată. După asta, publicația New York Times încheie articolul cu un mesaj precis: „Dacă credeți că Serena vrea să iasă așa din joc, mai gândiți-vă!”.

Serena Williams a recunoscut că a avut multe erori în meciul cu Naomi Osaka

În conferința de presă de după meciul cu Naomi Osaka, Serena Williams a spus că a făcut multe erori.

”Diferența de astăzi a fost erorile, am făcut atât de multe erori astăzi. Sincer, au existat atât de multe oportunități și am făcut atât de multe erori”, a spus Serena în presa după meci. Ea a mai mărturisit că se simte confortabil cu jocul ei pe parcursul turneului, în ciuda jocului neglijent.

”Am avut o mulțime de erori neforțate. A fost o zi mare de erori pentru mine astăzi”, a spus ea.

”M-am simțit bine. Am simțit că lovesc bine tot turneul. Chiar și în primele două jocuri au existat atât de multe oportunități”, a spus aceasta.
”Deci, a fost doar, nu știu, am făcut prea multe greșeli acolo și greșeli ușoare, nu ca și cum aș fi fugit sau altceva, au fost doar greșeli ușoare- ușoare”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI