16 iun. 2024 | 08:37

Simona Halep, în mare formă pe terenul de tenis. Detaliul care a captat atenția tuturor FOTO

Sport
Simona Halep, în mare formă pe terenul de tenis. Detaliul care a captat atenția tuturor FOTO
Simona Halep a jucat la Sports Festival

Fostul număr 1 mondial, Simona Halep, a revenit pe teren, sâmbătă seara, la Cluj-Napoca, pentru a juca la Sports Festival alături de alte staruri ale tenisului internațional. Sportiva și-a făcut apariția într-o fustiță scurtă, care i-a pus în evidență picioarele frumoase.

Simona Halep, prezentă la Sports Festival

Sâmbătă seara, 15 iunie 2024, Simona Halep le-a mulţumit celor din public pentru susţinerea arătată mai ales în perioada în care a fost suspendată şi a adăugat că ar vrea să se bucure de succese alături de ei.

„Ca de fiecare dată, am o primire deosebită aici la Cluj. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Sunt bucuroasă să fiu din nou pe un teren de tenis. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mi-aţi dat multă putere. Nu vreau să sune a discurs de retragere, pentru că mă gândesc la revenire, nu la retragere. Sper să fiu aptă să mai joc la cel mai înalt nivel şi să ne bucurăm împreună. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea din aceşti doi ani. Au fost grei, dar astăzi este bine”, a declarat Simona Halep înainte de a juca, ovaţionată de fani.

Cu Raluca Olaru în scaunul de arbitru, Simona Halep, Steffi Graf, Andre Agassi, Justin Gimelstob, Andrei Pavel şi Horia Tecău au făcut spectacol pe terenul de tenis, jucând nu unul, ci două meciuri demonstrative de dublu. Duelurile au fost presărate şi cu momente de dialog cu starurile din tribună, cum ar fi Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Virginia Ruzici.

A jucat la Cluj cu nume grele din tenis

Primul meci s-a jucat între Agassi/Gimelstob şi Tecău/Pavel. La scorul de 3-3, Simona Halep a intrat în locul lui Pavel, iar Graf, în locul lui Gimelstob. Însă doar pentru un game, fiindcă echipele s-au refăcut şi fetele au revenit la margine. Au câştigat Andrei Pavel şi Horia Tecău cu 6-3. Andrei Pavel a făcut show şi în al doilea meci, în care a făcut echipă cu sportiva din Constanța. Aceștia au învins cuplul Graf/Agassi cu 8-4.

Simona Halep, una dintre cele mai proeminente jucătoare de tenis din România, a avut o evoluție remarcabilă în acest sport. Născută pe 27 septembrie 1991, la Constanța, Halep a început să joace tenis la vârsta de patru ani, inspirată de fratele său. Talentul său a devenit evident de timpuriu, iar în 2008, la vârsta de 17 ani, a câștigat turneul junior de la Roland Garros.

În cariera sa profesională, Simona Halep a cunoscut o ascensiune rapidă, devenind cunoscută pentru determinarea sa și stilul de joc agresiv. În 2013, a obținut șase titluri WTA, performanță care a propulsat-o în topul clasamentului mondial. Un moment de cotitură a fost în 2018, când a câștigat primul său titlu de Grand Slam la Roland Garros, după ce a învins-o pe Sloane Stephens într-o finală memorabilă.

În 2019, Halep a adăugat un al doilea titlu de Grand Slam în palmaresul său, triumfând la Wimbledon, unde a învins-o pe Serena Williams. Aceste succese au consolidat poziția sa în elita mondială a tenisului feminin.

Parteneri
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Redactia.ro
Primul domnitor român care şi-a dat viaţa pentru apărarea țării. Deși a luptat până la moarte împotriva ungurilor, este un personaj uitat de mulți
Click.ro
Imagini INCENDIARE: Concurenta Survivor, FĂRĂ haine! A cerut-o Zanni în CĂSĂTORIE?
Vocea.biz
VIDEO&FOTO Noi imagini cu Putin, Kim, doi căței, un cal și o limuzină. „Ce drăguți sunt, păcat că or să ne arunce în aer pe toți”
Digi24
Fetița Elenei Udrea a terminat grădinița! Ce imagine a publicat Adrian Alexandrov / FOTO
Unica.ro
Lovitură de situație greu de imaginat. Ce au decis Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
EVZ.ro
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO
Spynews
Bătrânii primesc 600 LEI lunar de la stat. Pensionarii trebuie să depună dosar cu cerere
Capital.ro
Horoscop 24 iunie 2024. Câștiguri mari pentru Tauri, Fecioarele au un noroc neașteptat
Antena 3
Imagini adorabile cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley! Josephine a moștenit talentul muzical de la tatăl ei și e bucățică ruptă din mama ei
Avantaje
IMPORTANT pentru pensionari. Sfaturi pentru seniori privind banii de pensie
Mediaflux
Xtra Night Show. Gabi Bădălău și iubita lui, Daria, interviu la dublu! Ce spune rusoaica sexy despre afacerist / VIDEO
Spynews.ro
Cum înregistrează telefonul mobil tot ce vorbim. Pe ce trebuie să apăsăm ca să dezactivăm microfonul
Realitatea.net
Ce relație are Carmina Vârciu cu Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu. De ce spune că nu o consideră mamă vitregă
Antena 1
Cum a ajuns să se călugărească cea mai FRUMOASĂ femeie din România. Nimeni nu se aștepta ...
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro