Simona Halep, în culmea fericirii. Veste minunată în familia sportivei

Simona Halep, în culmea fericirii. Veste minunată în familia sportivei
Simona Halep este în culmea fericirii

Simona Halep a primit o veste extraordinară recent. Una dintre cele mai bune prietene de-ale sale a anunțat că este însărcinată.

Simona Halep, în culmea fericirii pentru prietena ei. Actrița Irina Antonie este însărcinată

Irina Antonie, actriță și parteneră de viață a unui colaborator apropiat de-al campioanei noastre, Cosmin Hodor, a anunțat că este însărcinată printr-o ședință foto specială. Imaginile postate pe conturile ei de socializare au adunat zeci de aprecieri și urări. Conform WOWbiz.ro, bucuria jucătoarei de tenis a fost mare când a aflat că familia lor se va mări. Unele surse, citate de publicația numită, susțin că actrița și-ar dori, în vederea prieteniei pe care o are cu Simona Halep, să îi propună să-i nășească copilul.

„Simona Halep s-a bucurat enorm când a aflat vestea că Irina este însărcinată, mai ales că iubește enorm copiii și că, la fel ca și prietena ei, își dorește să devină și ea mamă cât mai repede”, a spus un apropiat de-al actriței.

Le leagă o prietenie veche. Se susțin în activitățile pe care le întreprind 

De fiecare dată când este în București, Halep are grijă să iasă în oraș alături de Irina Antonie, cele două fiind surprinse adesea împreună în momente de relaxare. Mai mult, ca parteneră de viață a lui Cosmin Hodor, unul dintre membrii staff-ului Simonei, actrița a însoțit-o pe sportivă la mai multe turnee de tenis importante și de fiecare dată i-a făcut galerie.

Situația a stat la fel și în ceea ce o privește pe Irina, care a avut parte de sprijinul amicei sale în diferite momente de mari emoții, cum ar fi premiere la teatru, unde jucătoarea de tenis s-a dus să o aplaude.

Irina Antonie s-a născut în Râmnicu Vâlcea. Tatăl muncea pe vas de croazieră, iar mama era expert contabil. Tânăra a urmat în primă fază cursurile ASE-ului, apoi, pasionată de actorie, a dat la UNATC. Ulterior, a mers și la cursurile Facultății de Istorie a Artei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI