Simona Halep e în culmea fericirii! Sportiva tocmai a dat marea veste. „Ne întâlnim în august“

Simona Halep e în culmea fericirii! Sportiva tocmai a dat marea veste. „Ne întâlnim în august“
Italienii au făcut plângere la Ministerul Sănătății pentru Simona Halep. Ce au reclamat

Luna viitoare va veni cu surprize pentru iubitorii de tenis și pentru susținătorii Simonei Halep. Sportiva noastră a dat marea veste: „Ne întâlnim în august!“. Fanii și familia sunt în culmea fericirii.

Simona Halep a dat vestea cea mare

În perioada următoare, Simona Halep va fi tot mai prezentă pe terenul de tenis. Românca noastră a mai bifat un turneu în calendar și va fi prezentă și la Praga, în Cehia, acolo unde va participa la Prague Open.

După ce a anunțat în mod oficial că va fi prezentă la turneul de categorie Internațional de la Palermo, sportiva s-a mai înscris într-o competiție. Este vorba despre tuneul de la Praga, care se va desfășura în perioada 10-16 august, principala favorită fiind chiar ea.

„Salut pe toată lumea, aştept cu nerăbdare să particip la turneul din magnificul oraş Praga, să ne întâlnim în luna august“, a declarat Simona, într-o înregistrare video postată pe Twitter de organizatori.

Până în prezent, singura altă jucătoare de Top 10 WTA care a confirmat că va evolua la Praga este Belinda Bencic. Totuși, este destul de probabil ca și alte sportive de top din Cehia să răspundă pozitiv acestei provocări.

Turneul de la Palermo va consemna reluarea circuitului WTA, care a fost pus pe pauză din cauza pandemiei.

Motivul pentru care românca noastră a ales să participe la Prague Open, turneu de nivel Internațional, ar fi pentru a avea meciuri în picioare înainte de Roland Garros, turneu la care și-ar dori să participe și să cucerească al doilea titlu, după cel din 2018.

„Nu o văd să facă ce fac acum Roger Federer sau Serena Williams, care sunt jucători de clasă mondială și la 38 de ani, dar sunt sigură că Simona va continua să joace la nivel înalt până pe la 35 de ani“, spunea Virginia Ruzici, managerul Simonei, care în 1978 câştiga Rolland Garros.

Sportiva și-a făcut o schimbare de look

Simona Halep nu mai arată cum știai. Sportiva și-a făcut o schimbare de look, care a fost pe placul fanilor ei. Ea s-a tuns și și-a făcut șuvițe blonde.

Aceasta a publicat, de curând, o imagine cu noua înfățișare pe pagina sa de Instagram (pe care o puteți vedea în galeria foto a acestui articol).

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI