Simona Halep, devastată înainte de finalul meciului cu Pliskova. ”Ai fost făcută de rușine!” Ce s-a întâmplat

Simona Halep, devastată înainte de finalul meciului cu Pliskova

Duelul Simona Halep – Karolina Pliskova, vineri. Constănțeanca este devastată înainte de finalul meciului. Darren Cahill, prim moment tensionat la un on-court coaching pentru Halep. Ce s-a întâmplat?

UPDATE: Simona Halep a fost eliminată de Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor, scor 0-6, 6-2, 4-6, după un meci cu multe răsturnări de situație. Românca a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

Simona Halep, devastată înainte de finalul meciului cu Pliskova

Meciul Simona Halep – Karolina Pliskova.Darren Cahill, antrenorul româncei, a avut un prim moment tensionat la un on-court coaching pe care Halep l-a cerut în setul decisiv al partidei cu Pliskova de la Turneul Campioanelor.

„Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri!

Simona Halep, devastată înainte de finalul meciului cu Pliskova. ”Ai fost făcută de rușine!” Ce s-a întâmplat
Foto: digisport

Trebuie să intri în meci. Concentrează-te pe teren. Nu ai avut niciun motiv să pierzi cum ai făcut-o aici. Pierzi energie, pierzi adâncime în lovituri. Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set? Uită de scor! Cum o să închei acest meci? Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi.

”Fă-o! Hai”

Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi să continui aşa cum ai făcut-o în ultimele e game-uri şi nu ai nicio şansă. Aşa că măcar acordă-ţi o şansă şi intră din nou în meci! Fii tu însăţi! Joci destul de bine încât să fii din nou în postură câştigătoare, îţi pui din nou energia pe teren, o să câştigi acest meci!

Am încredere totală! Ia punct cu punct! Ai de ales. Este vorba de cum te defineşti tu ca sportiv şi ca şi concurent! Nici măcar nu e vorba despre rezultat aici, ci despre cum ai arătat în ultimele 15 minute. Aşa că, dacă eşti gata să o faci, fă-o! Hai”, a spus australianul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI