Simona Halep, decizie surpriză la Indian Wells. Va juca alături de o româncă

Simona Halep, decizie surpriză la Indian Wells. Va juca alături de o româncă

Vești de ultimă oră despre sportiva Simona Halep! Jucătoarea noastră de tenis a luat decizia să se înscrie și în proba de dublu de la Indian Wells 2021. Tenismena va face pereche cu o altă româncă foarte cunoscută, considerată o nouă sclipire a tenisului feminin mondial.

Anunț de ultim moment despre Simona Halep

Simona Halep, care ocupă locul 17 în clasamentul WTA, va participa și în proba de dublu de la Indian Wells. Fostul lider mondial va juca alături de o sportivă sprintenă, care luptă până la ultima suflare pe terenul de tenis.

Cu ce româncă va juca la Indian Wells

Este vorba despre Gabriela Ruse, în vârstă de 23 de ani și locul 92 în ierarhia WTA. Jucătoarea proaspăt intrată în prima sută mondială face echipă cu Simona Halep la Indian Wells 2021.

Cele două sportive din România au primit un wild-card pentru competița de dublu din California și și-au aflat deja adversarele din primul tur. Simona halep și Gabriela Ruse vor juca împotriva perechii formate din Darija Jurak și Andreja Klepac (Croația / Slovenia), favoritele 7 de la Indian Wells.

Se întâmplă pentru prima dată

Va fi pentru prima dată în carieră când Simona și Gabriela vor face pereche la dublu, așa că toate speranțele românilor sunt în aceste două sportive. Halep nu a mai jucat la dublu din luna martie, când a fost colegă cu Angelique Kerber.

Halep și Răducanu, tot mai aproape de un meci pe terenul de tenis

Ieri dimineață (n.r. – marți, 5 octombrie) a avut loc tragerea la sorți a tabloului de la Indian Wells, competiție la care participă nume grele din tenisul mondial, printre care Simona Halep sau Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA).

De altfel, Simona Halep și Emma Răducanu s-ar putea întâlni în turul III al competiției din America. Ar fi primul meci între cele două, jucătoarea britanică recunoscând că Halep este una dintre jucătoarele sale preferate.

Emma Răducanu vine în România

Jucătoarea de tenis cu origini românești va participa la turneul Transylvania Open, programat în perioada 25 – 31 octombrie, la Cluj-Napoca. Emma Răducanu a confirmat prezența printr-un mesaj video transmis în limba română.

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open, tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem. Pa!”, a transmis sportiva pe pagina de Facebook a turneului.

La Transylvania Open, Emma Răducanu va avea o nouă ocazie să o întâlnească pe Simona Halep, idolul copilăriei sale. Sportiva din Constanța este dublă campioană de Grand Slam și principala favorită a turneului din Ardeal, programat în perioada 25 – 31 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI