06 dec. 2023 | 19:38

Simona Halep, decizie neașteptată după ce și-a vândut vila din Snagov. Unde s-a mutat sportiva

Monden
Simona Halep, decizie neașteptată după ce și-a vândut vila din Snagov. Unde s-a mutat sportiva
Simona Halep, decizie neașteptată după ce și-a vândut vila din Snagov. Unde s-a mutat sportiva

Simona Halep și-a vândut vila de lux din Snagov, după care a luat o decizie la care nu se aștepta nimeni. Unde s-a mutat acum sportiva, după ce a renunțat la casa în care locuise cu Toni Iuruc timp de cinci ani. Aceast așteaptă acum verdictul în privința suspendării.

Simona Halep și-a vândut vila din Snagov

Simona Halep trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebra tenismenă așteaptă un verdict în ceea ce privește scandalul de dopaj, după ce a primit o suspendare pentru următorii patru ani. Stă deja de un an pe tușă, dar în toată această vreme a găsit activități cu care să își umple timpul.

Simona Halep nu poate sta departe de teren și se antrenează ori de câte ori are ocazia. Chiar dacă a pierdut contracte importante, încă mai este imaginea multor brenduri și are colaborări în domeniul sportiv, care îi aduc venituri importante.

De curând, jucătoarea de tenis a scos la vânzare vila ei din Snagov, în care a locuit alături de Toni Iuruc. Aceasta a vrut să șteargă cu buretele orice amintire ce o leagă de fostul soț și acum a reușit, pentru că deja ar fi vândut casa de lux pe care o deținea.

În toamna acestui an, Simona Halep a decis să pună în vânzare vila sa de lux situată în Snagov. Proprietatea, situată într-o locație pitorească pe malul lacului, se întinde pe o suprafață generoasă de 420 de metri pătrați.

Acest imobil elegant și rafinat dispune de un living spațios, cu acces direct către o piscină atrăgătoare, curte privată, dormitor matrimonial prevăzut cu un dressing walk-in, birou și o sală de fitness complet echipată. Structura vilei mai include două dormitoare secundare, fiecare dotat cu băi proprii, asigurând intimitatea necesară, precum și o baie suplimentară pentru oaspeți.

Cu toate acestea, punctul de atracție al proprietății este dat de priveliștea panoramică impresionantă pe care o oferă asupra lacului. Tot aici a fost organizată și petrecerea de dinainte de nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc,.

De asemenea, fostul soț al sportivei a amenajat în cadrul acestei proprietăți o cameră specială destinată expunerii tuturor trofeelor câștigate de către jucătoarea de tenis în decursul carierei sale remarcabile.

Unde locuiește acum Simona Halep

Se pare că vedeta ar fi vândut vila foarte repede și la un preț bun. Mai exact, ar fi cerut 4,2 milioane de euro pentru acea proprietate și deja a intrat în posesia banilor, pe care i-a investit rapid.

Simonei Halep nu îi place să piardă vremea și pare că îi priesc schimbările din viața sa. După ce ar fi reușit să vândă vila din Snagov, a investit imediat banii și a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta: a plecat din țară.

Află și: Radu Banciu, păreri acide despre Ianis Hagi şi Simona Halep. ”Cariera este umflată, noi am făcut tot tămbălăul ăsta”

Vedeta s-ar fi stabilit încă din vara acestui an în Dubai, dar acum a trecut la cu totul alt nivel. Se pare că ar fi achiziționat o locuință proprie acolo, unde deja s-ar fi mutat și de care este foarte încântată.

Simona Halep a ales să părăsească România, iar aceasta nu reprezintă prima sa experiență de acest gen. După divorțul de Toni Iuruc, câștigătoarea de la Wimbledon s-a mutat inițial la Nisa. Cu toate acestea, decizia de a se stabili în străinătate a fost de scurtă durată, revenind în România după o perioadă de timp.

Adevărul despre averea celebrei tenismene

Simona Halep se confruntă cu perspectiva încheierii premature a carierei din cauza suspendării pentru dopaj, dar merită menționat că sportiva română a acumulat o sumă impresionantă din activitatea sa în tenis.

Chiar dacă a pierdut mai multe contracte și sume importante din cauza faptului că nu a mai putut participa la competiții, averea pe care a agonisit-o în tot acest timp nu este deloc una de ignorat. Mai exact, se laudă cu o avere de 40,2 milioane de dolari

Potrivit clasamentului Top 300 al celor mai bogați români realizat de revista Capital pentru anul 2021, Simona Halep dispune de o avere estimată între 46 și 50 de milioane de euro. Sportiva ocupa atunci poziția 146 în această ierarhie, iar această avere impresionantă a fost obținută din cariera sa în tenis și din investițiile în domeniul imobiliar.

Ulterior, Simona Halep a inaugurat un hotel de patru stele cu vedere la mare, situat în partea de nord a stațiunii Mamaia. Această inițiativă a contribuit la consolidarea poziției financiare a tenismenei.

Averea Simonei Halep a înregistrat o creștere față de anul 2020, când era evaluată la 42-48 milioane de euro. În ciuda unui sezon modest în ceea ce privește câștigurile din turnee, sportiva a adunat premii în valoare de 904.330 de dolari în acel an. În total, constănțeanca a acumulat 37.950.241 de dolari din activitatea sa în tenis.

Simona Halep a primit verdictul cu privire la suspendarea sa în septembrie, dar în speranța de a obține o reducere a pedepsei, sportiva română a decis să facă apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Citește și: Sacrificiul uriaș pe care l-au făcut părinții Simonei Halep pentru a-i plăti antrenamentele. Dezvăluiri surprinzătoare: ”Familia ei este de respectat”

Recent, instanța de la Lausanne a dezvăluit programul audierilor planificate pentru următoarele luni. Din nefericire, cazul Simonei Halep nu se regăsește pe această listă până la data de 21 martie 2024.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Cutremur în televiziune. Vedeta ProTV a anunțat acum: Nu sunt pregătită să mor
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro