Simona Halep, atacată din nou de directorul turneului de la Palermo! Ce a spus despre româncă

Simona Halep, atacată din nou de directorul turneului de la Palermo! Ce a spus despre româncă
Simona Halep a decis să nu mai meargă la Palermo, spre dezamăgirea italienilor

Simona Halep a decis să își amâne revenirea în circuitul WTA, programată inițial pentru săptămâna viitoare. Românca se înscrisese la Palermo și chiar a primit o derogare de la autoritățile italiene pentru a nu sta în carantină. În ciuda acestor eforturi făcute de organizatorii din Sicilia, Simona s-a retras de la Palermo. A explicat că este o măsură de precauție, venită în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19 în România. Veste retragerii Simonei nu le-a picat deloc bine italienilor. Directorul turneului de la Palermo, Oliviero Palma, a lansat un nou atac la adresa jucătoarei care ar fi trbuit să fie favorita unu a competiției. „Avem un tablou foarte puternic și fără ea”, s-a consolat Palma.

Simona Halep a refuzat participarea la Palermo, dar s-a înscris pentru turneul de la Praga

„A fost păcat că am pierdut-o pe Simona Halep. Scrisoarea pe care autoritățile sanitare locale i-au trimis-o ar fi trebuit să o convingă, dar n-a fost cazul. În orice caz, avem un tablou foarte bun și fără ea și vom avea un turneu istoric”, a declarat Oliviero Palma, conform Reuters.

Simona Halep a decis să nu participe la Palermo, dar alte două jucătoare din România sunt pe tabloul principal. Este vorba despre Sorana Cîrstea și Irina Begu. Iar temerile Simonei Halep par să se fi adeverit în parte, după ce o jucătoare a trăit momente cumplite. A fost testată pozitiv cu noul coronavirus, scoasă din camera de hotel și trimisă în lacrimi la izolare. În cele din urmă a ieșit negativ la al doilea test și a primit aprobarea de a juca.

În schimb, Simona Halep este pregătită să concureze la Praga, tot un turneu de categoria WTA International. Ar urma să fie prima competiție pentru Simona Halep după o pauză de aproape șase luni. Turneul de la Praga va începe pe data de 10 august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI