Simona Halep, apariție de senzație în Emiratele Arabe. A îmbrăcat portul local și i-a uimit pe fani FOTO

Simona Halep, apariție de senzație în Emiratele Arabe

Simona Halep se pregătește intens în Emiratele Arabe înainte de startul noului an competițional. Între timp, sportiva se bucură și de frumusețile locului vizitând împrejurimile, dar îmbrăcând și portul local, lucru care i-a uimit pe fani.

Simona Halep, apariție de senzație în Emiratele Arabe

Simona Halep se pregătește intens la Dubai înainte de startul noului an competițional. De altfel, sportiva nu e singura tenismenă importantă prezentă în această perioadă în Emiratele Arabe Unite. Așadar, la Dubai se află și franțuzoaica Kristina Mladenovic, iar cele două au susținut un antrenament împreună. Alături de Simona la Dubai este și Darren Cahill, dar și noul antrenor al lui Halep, Artemon Apostu-Efremov.

Antrenamentele sunt la ordinea zilei, dar și micile plimbări, iar toate sunt împărtășite cu fanii pe rețelele de socializare. În urmă cu doar câteva minute, sportiva noastră s-a pozat fiind îmbrăcată în portul local, lucru care i-a surprins plăcut pe fani, toți oferindu-i numai complimente în josul postării.

Cine este co-antrenorul Simonei Halep?

Artemon Apostu-Efremov este un fost tenismen în vârstă de 40 de ani. Acesta, fost număr 310 ATP, a devenit mai cunoscut pentru prestațiile de la dublu, unde a făcut pereche cu Adrian Cruciat. De menționat este că, în calitate de antrenor, a mai colaborat cu Mihaela Buzărnescu și Irina Begu.

Simona Halep, apariție de senzație în Emiratele Arabe. A îmbrăcat portul local și i-a uimit pe fani FOTO
Imaginea postată de Simona Halep pe contul ei de Instagram astăzi, 9 decembrie

În data de 6 septembrie 2018, Begu anunța separarea de Artemon Apostu-Efremov după ce acesta i-a fost antrenor preț de cinci ani. În data de 17 martie, Efremov a început colaborarea cu Buzărnescu, însă aceasta nu a durat decât câteva luni. Efremov a fost cooptat în echipa Simonei Halep urmând să fie co-antrenor. ”Bine ai venit, în casa de nebuni, Arti. Sunt fericită că te am în echipă”, a scris sportiva noastră, pe Twitter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI