Cu cine joacă Simona Halep la Madrid. Are adversare dificile

Simona Halep are adversare dificile în cadrul turneului de la Madrid. Constănțeanca va juca în primul tur cu o jucătoare venită din calificări, iar dacă va trece de ea poate da de învingătoarea dintre Johanna Konta (locul 47 WTA) și Alison Riske (49 WTA).

Locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, Simona Halep nu ar trebui să aibă probleme în primul tur la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Probleme serioase pot apărea după acest tur, pentru că se află pe partea de tablou cu cele mai dificile jucătoare.

Dacă va ajunge în turul 3 la Madrid, Simona va da peste primul cap de serie, Julia Georges (cap de serie 16), alături de care a jucat la dublu la Miami. Dacă va trece și de sportiva din Italia, Halep va juca împotriva Elinei Svitolina (6 WTA). În semifinală ar putea da de Karolina Pliskova (5 WTA) sau Naomi Osaka (numărul 1 WTA).

Simona Halep, încrezătoare pentru turneul de la Madrid

„Consider că sunt pregătită pentru acest sezon de zgură, însă nu am de unde să ştiu cum va fi. Este cea mai bună parte a anului pentru mine şi sper şi anul acesta să fie la fel. (…) Turneul de la Madrid este unul special, l-am câştigat de două ori, totul este special şi mă simt ca acasă. Mi-a plăcut de fiecare dată să joc la Madrid, altitudinea mă ajută pe mine, terenul este foarte bun, vin mulţi prieteni să mă susţină şi este un loc special, de aceea am şi jucat bine în trecut”, a declarat Simona Halep înainte de plecarea la Madrid.

Numărul 3 mondial a câștigat deja de 2 ori turneul de la Madrid, în 2016 și 2017. Pentru ediția din acest an s-au pus în joc premii în valoare totală de 7 milioane de dolari.

În cadrul aceluiași turneu, Mihaela Buzărnescu va juca în primul tur împotriva sportivei Ajla Tomljanovic, în timp ce Sorana Cîrstea va juca împotriva americancei Madison Keys, iar Irina Begu cu Yulia Putintseva .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI