07 apr. 2023 | 09:33

Simona Halep a vândut vila în care a locuit cu Toni Iuruc. Toate detaliile unei afaceri de multe milioane de euro

Monden
Simona Halep a vândut vila în care a locuit cu Toni Iuruc. Toate detaliile unei afaceri de multe milioane de euro

Simona Halep pare decisă să se rupă de trecut și a vândut vila în care a locuit cu fostul soț, Toni Iuruc. Tatăl jucătoarei a fost cel care a supravegheat muncitorii care au golit imobilul. Cifrele afacerii sunt amețitoare, iar noul proprietar este o femeie de afaceri celebră. Avem toate detaliile din contract.

Simona Halep a vândut vila în care a locuit cu Toni Iuruc

Simona Halep și-a vândut vila din București, în care a locuit cu Toni Iuruc, fostului ei soț. Cei doi au divorțat în toamna anului trecut, după un mariaj de mai puțin de un an, cu puțin timp înainte de nuntă.

Imobilul vândut de Halep este cel mai scump din zona „Primăverii”. Tatăl jucătoarei de tenis a fost cel care a „coordonat” mutarea tuturor lucrurilor din această casă, iar doi muncitori s-au ocupat de această „operațiune” conform cancan.

Cifrele afacerii sunt amețitoare. Vila a costat cinci milioane de euro plus TVA și a fost cumpărată de Irina Guzu, fondatoarea grupului Duraziv. Simona Halep a primit deja un milion de euro urmând ca diferența să fie achitată până la începutul lunii iunie. Dacă se răzgândește și nu mai vrea să vândă, Halep trebuie să achite două milioane de euro, iar dacă Irina Guzu își schimbă planul nota de plată este chiar avansul de un milion de euro.

Simona Halep locuiește acum Rahmaninov Residence, unde un apartament poate ajunge și la patru milioane de euro. Blocul a fost ridicat de trei investitori „cu nume”: antrenorul Cosmin Olăroiu, Gheorghe Stelian, zis Stelu ANRP și Dorin Mateiu, supranumit „regele mezelurilor” din Transilvania.

Simona Halep a câștigat doar din tenis peste 40 de milioane de euro, iar mare parte din acești bani au fost investiți în afaceri imobiliare.

Jucătoarea de tenis a fost suspendată provizoriu pe 7 octombrie, după ce a primit un rezultat pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open 2022, în luna august. Deși a solicitat să fie audiată în regim de urgență, sportiva nu știe nici măcar când o să apară în fața judecătorilor de la tribunalul Sports Resolutions.

Halep se află pe locul 26 WTA și nu a mai jucat niciun meci oficial de mai bine de opt luni și susține că este nevinovată. Apărătorii ei susțin că au dovezi că suplimentele nutritive pe care le folosește au fost contaminate accidental cu Roxadustat, în timpul procesului de producție.

Parteneri
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
REPORTAJ. Armată română, caut soldați. Ofer recompensă de 1.000 de euro pe lună. Problema: recruții nu prea au condiție fizică
Digi24
Salina Praid s-a scufundat. Ministerul Economiei recomandă turiștilor să nu meargă în zonă
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
A dopat-o intenționat sau nu Mouratoglou pe Halep? Ce spune Simona
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
Final pentru Simona Halep! Medicii au dat verdictul
Capital.ro
Se schimbă regulile la ITP. Şoferii români care trebuie să facă ITP la maşină de două ori pe an. Klaus Iohannis a promulgat legea
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! Când vin BANII de PENSII
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro