Simona Halep a împlinit azi 30 de ani. Ce cadouri a primit marea campioană a României

Simona Halep a împlinit azi 30 de ani. Ce cadouri a primit marea campioană a României
Simona Halep a implinit azi 30 de ani. Ce cadouri a primit marea campioana a Romaniei

Simona Halep schimbă prefixul. Celebra jucătoare de tenis împlinește astăzi, 27 septembrie, frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie, sportiva le-a arătat fanilor ei ce cadouri a primit din partea familiei. Iată cum a surprins-o soțul ei, Toni Iuruc. Imaginile demonstrează că este un romantic incurabil!

Simona Halep face 30 de ani

Sportiva noastră face azi 30 de ani. Simona Halep a avut deja parte de multe surprize din partea celor dragi, care i-au demonstrat cât de mult o iubesc. Ce cadou i-a făcut partenerul ei de viață, Toni Iuruc. Urmăritorii tenismenei s-au convins că bărbatul o răsfață ca o prințesă.

Fostul număr 1 mondial a primit mai multe cadouri din partea familiei, cu ocazia împlinirii a 30 de ani. Simona Halep schimbă chiar astăzi prefixul. Iată cum au surprins-o cei dragi pe sportivă, în zi de aniversare.

Ce cadouri a primit de la Toni Iuruc

Născută la data de 27 septembrie, Simona Halep este zodia Balanță. Frumoasa sportivă împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani. Campioana noastră a fost felicitată de susținătorii săi, dar familia a fost cea care au surprins-o total pe jucătoarea de tenis cu un cadou special la miezul nopții.

Tenismena a fost foarte impresionată de surpriza făcută de soțul ei, Toni Iuruc. Extrem de fericită de cadoul pe care la primit la miezul nopții de la partenerul său, Simona Halep a vrut să le arate tuturor ce soție fericită e.

Toni Iuruc i-a devenit soț Simonei la jumătatea lunii septembrie, într-un cadru romantic, la malul mării. Bărbatul este mereu atent cu aleasa inimii sale, pe care a răsfățat-o tot timpul. Însă, cu ocazia zilei de naștere a frumoasei sale soții, s-a întrecut pe sine! Afaceristul constănțean a surprins-o pe Simona cu mai multe buchete de flori superbe, oferite chiar la miezul nopții. Jucătoarea de tenis a primit buchete de trandafiri colorați din partea lui Toni (Vezi FOTO în GALERIE).

Simona și Toni abia s-au întors din luna de miere

Cadouri a primit și din partea rudelor. Spre exemplu, fratele Simonei Halep și soția lui, Luminița, au postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și au surprins-o tot cu un buchet de flori, în ziua în care tânăra împlinește 30 de ani.

Simona Halep și Toni Iuruc abia s-au întors din luna de miere. Cei doi s-au căsătorit civil pe data de 15 septembrie, într-un local de lux din Constanța, apoi au plecat într-o destinație însorită, mai exact, Turcia, pentru a sărbători cel mai frumos eveniment din viața lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI