Simona Halep a făcut un cadou de 300.000 de euro. ‘Bijuteria’ care ia ochii tuturor

Simona Halep a făcut un cadou de 300.000 de euro. ‘Bijuteria’ care ia ochii tuturor
Simona Halep a făcut un cadou de 300.000 de euro

În 2016, Simona Halep devenea campioana unei mari iubiri și promitea că acolo este abia începutul unei cariere glorioase. În 2019, Arena Națională era deja prea mică pentru ea. Reușite peste reușite și bani pentru a-i întoarce cu lopata, însă nu aruncă cu ei în stânga și-n dreapta. Cu ajutorul lor își surprinde și apropiații.

Simona Halep, investiție de 300.000 de euro. I-a dăruit o ”bijuterie” unuia dintre cei mai importanți bărbați din viața ei

Simona Halep nu este pasionată doar de tenis, ci și de viteză și de mașini scumpe. Campioana a fost surprinsă de curând de fotoreporteri la volanul unei bijuterii pe patru roți pentru care a scos din buzunar 100.000 de euro. Și dacă își poate permite să-și satisfacă plăcerile, de curând s-a hotărât să dăruiască și celor din familia ei o bucurie. Mai exact, sportiva i-a cumpărat tatălui ei, Stere Halep, un bolid marca Bentley.

Este vorba chiar despre ultimul doel Bentley, numit ”New Flying Spur”, care are o valoare de aproape 300.000 de euro pe piața auto. Cadoul a fost achitat integral de Halep, iar mașina are nevoie de doar 3,8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.  Până acum, fostul lider WTA a câștigat din tenis peste 36 de milioane de dolari.

Simona Halep a făcut un cadou de 300.000 de euro. ‘Bijuteria’ care ia ochii tuturor
Simona Halep alături de tatăl ei

Tenismena și-a răsplătit părintele pentru că a ajutat-o la începutul ei în tenis.

„Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi”, a declarat Halep pentru podcastul BT Talks.

Stere Halep, executat silit în mai puțin de o săptămână

În 2018, tatăl Simonei Halep a fost executat silit de Fisc. ANAF a scos la licitație o clădire și un teren aflate în proprietatea firmei deținute de acesta. Instituția a organizat pe 22 iunie, la Serviciul Fiscal Hârșova, o a doua licitație pentru vânzarea unei proprietăți deținute de tatăl celebrei sportive. Prețul de pornire a fost de peste 38.000 de lei, fără TVA.

„Clădirea este executată silit pe baza unui dosar de punere sub sechestru, care datează încă din mai 2013, pentru datorii la Finanțe din Hârșova”, se arată în documentele emise de Fisc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI