Silvia Chifiriuc, ipostază incredibilă. Soția lui Petre Roman a pozat așa pentru fani FOTO

de: Bișinicu Andreea
16 02. 2021

Silvia Chifiriuc, ipostază incredibilă. Soția lui Petre Roman arată impecabil la vârsta de 48 de ani pe care o posedă. Recent, frumoasa brunetă a pozat într-un mod inedit pentru fanii de pe rețelele sociale, care au bombardat-o cu mii de mesaje și întrebări. Cum a fost surprinsă Silvia Chifiriuc pe Instagram te va șoca.

Cum a pozat Silvia Chifiriuc pentru fani

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Silvia Chifiriuc arată senzațional la 48 de ani pe care îi are dar nu și-i arată deloc. Soția fostului premier al României Petre Roman și-a surprins fanii din mediu online cu ultima postare de pe Instagram. Celebra cântăreață a fost surprinsă într-un local distins, fumând un trabuc. Îmbrăcată cu o bluză albă și o pălărie neagră pe cap, care contrasta frumos cu pielea ei măslinie, vedeta arată foarte trendy. Imaginea o surprinde savurând un trabuc, semn că Silvia Chifiriuc se relaxează de zile mari, poza neavând nevoie de nicio altă descriere.

Admiratorii de pe Instagram au înroșit butonul de LIKE, trimițându-i brunetei mii de inimioare, semn că Silvia Chifiriuc este foarte îndrăgită de comunitatea sa de fani de pe celebra rețea de socializare.

Adorabilă!!!

Țel mai dulțe plofil?

❤️Seară frumoasă printesă ❤️

❤️❤️❤️, sunt doar câteva dintre mesajele pe care urmăritorii i le-au lăsat soției lui Petre Roman, pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Petre Roman și Silvia Chifiriuc

Povestea de dragoste dintre artistă și fostul premier al României a ținut ocupată, de-a lungul anilor, prima pagina a tabloidelor. Petre Roman și Silvia Chifiriuc sunt împreună de foarte mulți ani, cei doi s-au căsătorit în anul 2009. Relația dintre cei doi parteneri a devenit controversată nu doar din cauza diferenței de vârstă de 26 de ani dintre cei doi, ci pentru că frumoasa brunetă este motivul pentru care Petre Roman s-a despărțit de prima lui soție, Mioara Roman, femeia alături de care și-a petrecut aproape trei decenii din viață.

„L-am cunoscut pe Petre în aer. Întâmplarea a făcut să avem locuri în acelaşi avion. Era o cursă Milano – Bucureşti. Petre, care avea locul de lângă el liber, m-a rugat să stau acolo şi astfel am făcut cunoştinţă. Şi am tot stat de vorbă până la aterizare. Apoi, am menţinut legătura şi, după o vreme, a venit şi ziua când el a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună“, povestea Silvia Chifiriuc, în urmă cu ceva timp.