Și-a tatuat numele copilului înainte să afle că nu este tatăl său biologic. Drama fostului fotbalist de la Real Madrid

de: Violeta Badea
20 10. 2024

Un fost jucător al lui Real Madrid se confruntă cu o situație dramatică în viața personală. Recent, fotbalistul și-a tatuat numele fiicei sale pe braț, dar ulterior a aflat că nu el este tatăl biologic. Dezvăluirea șocantă a venit din partea fostei sale soții, Ingrid Lima, care a explicat întreaga situație pe rețelele de socializare.

Cine este fotbalistul care și-a tatuat numele copilului său pe braț, dar ulterior a aflat că nu el este tatăl biologic

Pe 8 octombrie 2024, Ingrid Lima a adus-o pe lume pe Maite, iar Vinicius Tobias, fericit la acea vreme, a dorit să marcheze nașterea fetiței printr-un gest simbolic.

Fotbalistul brazilian și-a tatuat pe braț mesajul ”Maite, te iubesc”, considerând că este un semn de iubire și devotament față de copilul său. Însă, la scurt timp după acest gest, lumea sportivului s-a prăbușit.

Ingrid Lima, fosta soție a fotbalistului, a făcut o dezvăluire neașteptată pe Instagram, confirmând că Vinicius Tobias nu este, de fapt, tatăl biologic al fetiței.

Aceasta a explicat că, în perioada în care au fost despărțiți, ambii și-au refăcut viețile, iar în timpul unei relații cu altcineva, Ingrid Lima a rămas însărcinată.

Dezvăluirile fostei soții: ”Nu este tatăl ei”

Ingrid Lima a simțit nevoia să clarifice public situația pentru a evita speculațiile și confuziile. Într-o postare pe Instagram, aceasta a scris: ”Eu și Vinicius am fost despărțiți o perioadă și am intrat într-o relație cu altcineva.

După nașterea lui Maite, am decis să facem un test de paternitate și am descoperit că Vinicius nu este tatăl biologic al fetiței.” Această veste a venit ca un șoc pentru mulți dintre fanii fotbalistului, care încă nu a comentat public situația.

Citește și Știi cine e fetița din imagine? Celebra artistă pe care toată România o așteaptă să se mărite cu tatăl copilului ei!

Cariera fotbalistică a lui Vinicius Tobias

În timp ce viața personală a lui Vinicius Tobias a intrat într-o zonă tulbure, cariera lui sportivă continuă. După ce și-a început cariera în Brazilia, la Internacional, acesta a fost transferat la Șahtior Donetsk în 2022 pentru suma de 6 milioane de euro.

Ulterior, a fost împrumutat la Real Madrid, unde a jucat pentru echipa a doua a clubului spaniol timp de trei sezoane. În vara anului 2024, Vinicius s-a întors la Șahtior Donetsk, reușind să bifeze cinci apariții în actualul sezon.

Printre acestea se numără patru meciuri în campionatul Ucrainei și un joc în Liga Campionilor, unde a evoluat 50 de minute în remiza cu Bologna.

Deși traversează o perioadă dificilă pe plan personal, fotbalistul rămâne concentrat pe carieră, în speranța că își va găsi liniștea și în viața privată.

Citește și Drama prin care a trecut Selena Gomez. Celebra actriță a dezvăluit de ce nu poate face copii!