Și-a pus suc de roșii și lămâi pe ochi, timp de 10 minute. Transformare spectaculoasă după o lună

Și-a pus suc de roșii și lămâi pe ochi, timp de 10 minute. Transformare spectaculoasă după o lună
Ce se intampla daca iti pui suc de rosii si lamai pe ochi, timp de 10 minute

Pentru cele mai multe dintre femei, cearcănele reprezintă o mare problemă. Cele care au avut ghinionul de a se naște cu o pigmentație pronunțată sub ochi simt nevoia să apeleze la tot felul de trucuri pentru a-și neutraliza cearcănele. Iată care sunt cele mai utile trucuri pentru a scăpa de pungile de sub ochi și cearcăne. Transformarea se vede în mai puțin de o lună de zile și durează 10 minute pe zi. 

Ce se întâmplă dacă îți pui suc de roșii și lămâi pe ochi, timp de 10 minute

Cu toții știm că cearcănele pot apărea din diverse motive. Fie ești obosit, ai pigmentație pronunțată din naștere sau ai făcut o anumită reacție alergică la un produs cosmetic, un lucru este cert: pungile de sub ochi și cearcănele ne fac să părem mai obosiți decât suntem în realitate. Femeile au descoperit secretul. Care este trucul cu care scapi, în doar 10 minute, de petele de sub ochi. Ai nevoie de suc de roșii și lămâi.

Chiar dacă apariția cearcănelor nu reprezintă o problemă de natură medicală, care să îți pună sănătatea în pericol, pungile de sub ochi sunt inestetici, iar acesta este motivul pentru care femeile apelează la tot felul de trucuri cosmetice pentru a le acoperi. Dar înainte de a apela la creme și geluri costisitoare, femeile folosesc cu încredere remedii naturiste pentru a scăpa de petele negre de sub ochi.

Cum scapi de cearcăne cu roșii? Simplu. Pe lângă celebrele felii de castravete pe care femeile și le pun sub ochi, pentru a avea ochii odihniți, acum este foarte simplu să scapi de cearcăne și de ochii umflați cu ajutorul roșiilor și a feliilor de lămâie. Roșiile conțin antioxidanți care pot ameliora imperfecțiunile și micile defecte ale pileii feței. Scapă de cearcăne cu un amestec de suc de roții și zeamă de lămâie. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o linguriță de suc de roșii cu o jumătate de linguriță de suc de lămâie. Aplică această pastă pe zona de sub ochi timp de 10 minute. După aceea, clătește bine de tot tenul, iar efectele se vor vedea în mai puțin de o lună.

Citește continuarea pe stiridinlume.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI