27 apr. 2022 | 15:05

Și-a mărit buzele excesiv și a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit o tânără de 29 de ani

Sănătate
Și-a mărit buzele excesiv și a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit o tânără de 29 de ani
Si-a marit buzele excesiv si a ajuns de urgenta la spital. Ce a patit o tanara de 29 de ani

O tânără de 29 de ani din Statele Unite ale Americii a trecut prin momente cumplite, după ce și-a injectat buzele pentru a avea o gură mai proeminentă. Șatena a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut o reacție alergică la lip fillers. Cum arată acum femeia.

A făcut alergie de la substanța injectată în buze și a ajuns de urgență la spital

O vorbă românească spune că „baba suferă la frumusețe”, dar se pare că această zicală i se potrivește și englezoaicei Lauren Evans. Femeia în vârstă de 29 de ani a trecut prin cele mai cumplite momente ale vieții sale, după ce a fost să-și injecteze acid pentru a-și mări buzele.

Șatena a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit o reacție alergică severă în urma fillerelor care i-au fost administrate în urmă cu o săptămână. Se pare că buzele au început să i se umfle de șase ori mai mult decât dimensiunea lor normală.

„Buzele mele arătau ca fundul unui babuin. Au fost de șase ori mai mari decât dimensiunea lor normală. A fost foarte dureros. Am intrat în șoc anafilactic. Gâtul meu a început să se umfle, iar căile mele respiratorii au început să se închidă.

Buzele mele erau foarte dureroase și mă simțeam puțin rău. La început am fost bine la A&E. Nu puteam să închid gura și mă chinuiam să vorbesc, dar apoi asistentele m-au grăbit la resus și nu am putut să vorbesc deloc.”, a declarat femeia pentru publicația Mirror.

„La spital, am așteptat vreo șase ore!”

Lauren Evans a trecut prin dureri insuportabile, iar după ce a ajuns la urgențe, medicii i-au administrat antihistaminice, însă acestea nu i-au redus, imediat, umflarea.

Femeia de 29 de ani, de meserie terapeut de înfrumusețare, a menționat că își injectează buzele de 4 ani de zile, iar doza obișnuită este de 1 ml de filler. Tânăra din Marea Britanie nu își explică motivul pentru care organismul ei a făcut o reacție alergică atât de severă tocmai acum.

„Eu aveam crema de buze și esteticianul mi-a injectat buzele și totul a decurs foarte bine. Aproximativ o oră mai târziu, buzele au început să se umfle și au devenit uriașe.

La spital, am așteptat vreo șase ore și buzele au început să scadă, după ce mi-au dat niște antihistaminic. Am adormit și m-au trezit să-mi mai dea niște antihistaminic și au spus că devin din ce în ce mai mari. A fost înfricoșător.”, a completat britanica pentru sursa citată.

Într-un final, femeia și-a revenit, după ce medicii i-au injectat adrenalină, iar buzele au revenit la dimensiunile normale.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro