Și-a îngropat părul căzut în ghiveciul florilor, timp de o lună. Trucul genial descoperit de o româncă VIDEO

Și-a îngropat părul căzut în ghiveciul florilor, timp de o lună. Trucul genial descoperit de o româncă VIDEO
Și-a îngropat părul căzut în ghiveciul florilor, timp de o lună. Trucul genial descoperit de o româncă

O casă cu plante este o casă primitoare și caldă. Ele oferă oricărui cămin un aspect elegant și minimalist, dacă alegi plantele potrivite.

Și-a îngropat părul căzut în ghiveciul florilor, timp de o lună

De multe ori poate fi o provocare să ai grijă de plantele tale, pentru că fiecare dintre ele au nevoi speciale în privința apei și luminii de care beneficiază. Dacă te-ai confruntat cu probleme în a le ține în viață, trebuie să știi un truc descoperit dintr-o întâmplare.

Pur și simplu curăță-ți peria de păr și pune smocurile în ghiveciurile cu plante. Acest truc le ajută să se mențină sănătoasă și le oferă o viață lungă.

Plantele au nevoie de apă și lumină, însă nu sunt toate la fel și poate spațiul din casa ta nu îți permite să le oferi tuturor plantelor ceea ce au nevoie.

Ca să te asiguri că ele rămân sănătoase pentru o lungă perioadă de timp, asigură-te că le pui smocuri de păr în pământului din ghiveci.

De ce să pui smocuri de păr în pământul de plante

E neplăcut să cureți peria de păr, mai ales dacă îți cade mult. Însă pentru plante este o adevărată comoară. Asta pentru că părul căzut funcționează ca îngrășământ de plante, datorită azotului care se află în firele de păr moarte.

Pentru asta trebuie să sapi o gaură în pământ și să pui smocul de păr cules din perie. Pentru asta, trebuie să ai un păr sănătos și nevopsit.

Este un proces de lungă durată, pentru că abia după doi ani părul se deteriorează și eliberează substanțele care ajută planta.

În acest fel, ai scăpat de problema smocurilor de păr din perie și beneficiezi de plante sănătoase, care se mențin în viață mult timp. Încearcă să faci asta periodic, chiar dacă durează mult să vezi rezultatele, efortul va merita, iar răbdarea îți va fi răsplătită cu plante sănătoase, cu frunze strălucitoare și o viață lungă.

Încearcă să faci acest lucru săptămânal sau măcar lunar, iar peste ani, floarea ta va arăta superb. Iată mai multe trucuri pe care să le aplici pentru ca plantele tale să reziste mai mult timp.