05 iun. 2021 | 12:08

Și-a frecat pardoseala din lemn cu maioneză și apoi a așteptat câteva zile. Ce truc genial!

Diverse
Și-a frecat pardoseala din lemn cu maioneză și apoi a așteptat câteva zile. Ce truc genial!
Și-a frecat pardoseala din lemn cu maioneză și apoi a așteptat câteva zile

Punem pariu că nu te-ai gândit la asta niciodată. Știai ce se întâmplă dacă freci pardoseala cu maioneză? Trucul genial care te scapă de multe belele. După ce vei încerca asta, nu vei mai face aceleași greșeli ca înainte. Ce se întâmplă cu podeaua, după câteva zile.

Și-a frecat pardoseala din lemn cu maioneză și apoi a așteptat câteva zile

Gospodinele și gospodarii de pretutindeni vin cu tot felul de trucuri ingenioase pentru a ne face zilele mai ușoare. Deși cei mai mulți dintre români folosesc lămâile și oțetul pentru a curăța suprafețele din casă, iată alte câteva alte secrete pe care orice om harnic trebuie să le cunoască.

Cum repari pardoseala cu maioneză

Chiar dacă pare greu de crezut, maioneza repară foarte eficient zgârieturile și crăpăturile din lemn. Tot ce trebuie să faci este să umpli mici crăpături cu maioneză, apoi să netezești deasupra, îndepărtând excesul. Rezultatele se vor vedea în doar câteva zile. Care este secretul?

Uleiurile și proteine din ou fac lemnul să se umfle, ceea ce micșorează fisura, făcând-o invizibilă! Maioneza este ideală pentru a curăța obiectele din fildeș și os, ceea ce le va reda culoarea naturală.

Un alt truc eficient este să cureți obiectele din casă cu bicarbonat de sodiu și oțet, deoarece au proprietăți miraculoase.

Scapă de mirosurile neplăcute cu vodcă

Pentru cine preferă să nu savureze un pahar de vodcă, gospodinele pot găsi alte întrebuințări pentru această băutură spirtoasă. De exemplu, poate nu știai asta, dar vodca este cel mai bun deodorant natural pentru haine și pantofi. De asemenea, obiectele din crom și porțelan își vor recăpăta strălucirea dacă le vei lustrui cu câteva picături de alcool.

Un alt secret pe care toți oamenii ar trebui să-l știe este despre ketchup. Acest sos este ideal pentru a curăța vasele și obiectele decorative din cupru. Tot ce trebuie să faci este să întinzi pasta, las-o să acționeze cinci-zece minute apoi îndepărtează cu apă caldă, frecând ușor.

Sarea este, de altfel, o altă substanță folosită pentru a curăța, în mod eficient, blatul de bucătărie și tocătoarele din lemn. Presară sare pe blat și apoi freacă cu un burete înmuiat în suc de lămâie sau oțet. Șterge, apoi, cu un servet curat. Sarea nu doar că îndepărtează urmele și pertele, dar dezinfectează foarte eficient, pe termen lung. Este perfectă pentru a curăța vasele din fontă.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro