Și-a frecat pardoseala din lemn cu maioneză și apoi a așteptat câteva zile. Ce truc genial!

Și-a frecat pardoseala din lemn cu maioneză și apoi a așteptat câteva zile. Ce truc genial!
Și-a frecat pardoseala din lemn cu maioneză și apoi a așteptat câteva zile

Punem pariu că nu te-ai gândit la asta niciodată. Știai ce se întâmplă dacă freci pardoseala cu maioneză? Trucul genial care te scapă de multe belele. După ce vei încerca asta, nu vei mai face aceleași greșeli ca înainte. Ce se întâmplă cu podeaua, după câteva zile.

Și-a frecat pardoseala din lemn cu maioneză și apoi a așteptat câteva zile

Gospodinele și gospodarii de pretutindeni vin cu tot felul de trucuri ingenioase pentru a ne face zilele mai ușoare. Deși cei mai mulți dintre români folosesc lămâile și oțetul pentru a curăța suprafețele din casă, iată alte câteva alte secrete pe care orice om harnic trebuie să le cunoască.

Cum repari pardoseala cu maioneză

Chiar dacă pare greu de crezut, maioneza repară foarte eficient zgârieturile și crăpăturile din lemn. Tot ce trebuie să faci este să umpli mici crăpături cu maioneză, apoi să netezești deasupra, îndepărtând excesul. Rezultatele se vor vedea în doar câteva zile. Care este secretul?

Uleiurile și proteine din ou fac lemnul să se umfle, ceea ce micșorează fisura, făcând-o invizibilă! Maioneza este ideală pentru a curăța obiectele din fildeș și os, ceea ce le va reda culoarea naturală.

Un alt truc eficient este să cureți obiectele din casă cu bicarbonat de sodiu și oțet, deoarece au proprietăți miraculoase.

Scapă de mirosurile neplăcute cu vodcă

Pentru cine preferă să nu savureze un pahar de vodcă, gospodinele pot găsi alte întrebuințări pentru această băutură spirtoasă. De exemplu, poate nu știai asta, dar vodca este cel mai bun deodorant natural pentru haine și pantofi. De asemenea, obiectele din crom și porțelan își vor recăpăta strălucirea dacă le vei lustrui cu câteva picături de alcool.

Un alt secret pe care toți oamenii ar trebui să-l știe este despre ketchup. Acest sos este ideal pentru a curăța vasele și obiectele decorative din cupru. Tot ce trebuie să faci este să întinzi pasta, las-o să acționeze cinci-zece minute apoi îndepărtează cu apă caldă, frecând ușor.

Sarea este, de altfel, o altă substanță folosită pentru a curăța, în mod eficient, blatul de bucătărie și tocătoarele din lemn. Presară sare pe blat și apoi freacă cu un burete înmuiat în suc de lămâie sau oțet. Șterge, apoi, cu un servet curat. Sarea nu doar că îndepărtează urmele și pertele, dar dezinfectează foarte eficient, pe termen lung. Este perfectă pentru a curăța vasele din fontă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI