Și-a celebrat în divorțul într-un mod ciudat: de ce și-a dat foc la rochie

Și-a celebrat în divorțul într-un mod ciudat: de ce și-a dat foc la rochie

Pentru a-și celebra divorțul multașteptat, o femeie din Regatul Unit a făcut o investiție semnificativă. A vrut să comemoreze acest moment special din viața ei printr-un gest neobișnuit.

În majoritatea cazurilor, divorțul este o experiență traumatizantă, cel puțin pentru unul dintre parteneri. Gravitatea situației se extrapolează în momentul în care există și un copil în relația respectivă. Cu toate acestea, se pare că există și excepții de la regulă, după cum și-a propus să ilustreze o tânără din Marea Britanie.

Femeia din imaginile alăturate are 25 de ani. Numele ei este Katlyn McKee și tocmai și-a finalizat divorțul. Ca să nu uite acest eveniment special, a decis să-l imortalizeze într-o ședință foto neobișnuită. Având în vedere că doar rochia de mireasă pe care a distrus-o a costat 1500 de dolari, este clar că investiția nu a fost una foarte mică.

Deși ai crede că la 25 de ani nu are experiența unei relații de lungă durată, McKee a început relația cu viitorul ei fost soț la 16 ani. Erau deja în al zecelea an de relație când au hotărât să se despartă și s-au cununat în urmă cu aproximativ patru ani. Au împreună o fetiță de șase ani și au rămas prieteni.

”Relația mea nu era bună, așa că am fost fericită să fiu în final liberă. Am fost împreună de la 16 ani și căsătoriți de patru. Ne-am îndepărtat.”, a declarat McKee pentru Daily Mail. Tânăra se află deja într-o altă relație cu un bărbat și este foarte fericită.

”Am făcut un pic de cercetare, dar toate ideile au fost ale mele și a fost exact cum mi-am dorit să o fac. A fost ca o rebeliune a mea împotriva căsătoriei, felul meu de a spune că sunt liberă. Am mers în zona asta cu noroi și apă, am avut o sticlă de vină și o canistră de benzină într-un coș.”, a explicat McKee. În final, întregul eveniment a fost unul memorabil, iar asta e cel mai important.

celebrare divort

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI