Shakira are un nou iubit?! Fosta soție a lui Pique a rupt tăcerea, totul e clar acum

de: Ana Chivu
07 12. 2022

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate după ce fotbalistul a călcat strâmb. Fanii artistei au rămas fără reacție atunci când au auzit anunțul neașteptat. Cei mai mulți credeau că povestea acestora nu va ajunge niciodată la final. Celebra solistă a venit acum cu mărturii despre viața sa amoroasă. Ce a spus despre un posibil nou partener?

Shakira, detalii despre viața amoroasă: ce a spus fosta soție a lui Pique?

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după o poveste lungă de dragoste. Fanii artistei au rămas surprinși de anunțul făcut în urmă cu câteva luni, mai cu seamă că rapid s-a aflat și faptul că fotbalistul a călcat strâmb. Solista a fost recent văzută în compania unui tânăr în vârstă de doar 24 de ani.

Zvonurile au indicat că aceasta ar fi găsit din nou iubirea, dar se pare că nu este așa. Cea din urmă a suferit enorm din cauza separării de tatăl copiilor ei și nici acum nu este complet vindecată. Vedeta a subliniat că nu are un partener și nici dorința de a avea unul, iar în acest moment se dedică în totalitate copiilor săi.

,,Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile. Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor”, a declarat Shakira, potrivit publicației Mundo Deportivo.

,,Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație”

Amintim că Pique a început o relație cu Chia Marti în momentul în care încă era căsătorit cu mama băieților lui. Un scandal uriaș a început la scurt timp după ce s-a aflat despre infidelitatea fundașului de la Barcelona, dar solista a decis să vorbească abia recent despre cele petrecute.

,,Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală.

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează”, a mai declarat vedeta în urmă cu ceva timp.