Sfârșitul pandemiei covid în vara lui 2021. Klaus Iohannis a dat vestea uimitoare

Klaus Iohannis a preconizat sfarsitul epidemiei de coronavirus

Sfârșitul pandemiei covid va avea loc în vara lui 2021. Președintele României, Klaus Iohannis, a dat vestea uimitoare pentru toți românii.

Klaus Iohannis a anunțat când s-ar putea termina epidemia de coronavirus. Pandemia ar putea fi eradicată chiar în vara lui 2021

Sfârșitul epidemiei de coronavirus va avea loc în vara lui 2021. Președintele României, Klaus Iohannis, a dat vestea uimitoare pentru toți românii. Acesta crede că am putea scăpa de virusul ucigaș chiar începând cu această vară.

Astfel șeful statului s-a arătat mulțumit de stadiul campaniei de vaccinare națională și a transmis un mesaj tuturor românilor.

Președintele Klaus Iohannis, vizită la cel mai mare centru de vaccinare

Președintele Klaus Iohannis a vizitat cel mai mare centru de vaccinare din țară. De acolo, Klaus Iohannis a transmis un mesaj menit să le dea speranță la toți românii.

Astfel, șeful statului susține că a observat o schimbare în atitudinea oamenilor față de vaccinul anti-coronavirus, ceea ce îl face încrezător în posibilitatea de a scăpa de epidemia de coronavirus chiar în vara acestui an.

Condiția terminării pandemiei cât mai rapid, la mâna românilor

În plus, Klaus Iohannis a subliniat că acest lucru va fi posibil doar dacă cetățenii respectă în continuare măsurile impuse de autorități.

”Am vizitat astăzi cel mai mare centru de vaccinare, amenajat în București, la Romexpo, unde vor putea fi administrate până la 4.000 de doze pe zi. Sunt bucuros că foarte multă lume dorește să se vaccineze, este o schimbare de atitudine pe care o salut. În săptămânile și lunile următoare, vor veni din ce în ce mai multe doze de vaccin, iar tot mai mulți români vor beneficia efectiv de campania de imunizare.

Doar vaccinarea nu este suficientă pentru eradicarea virusului ucigaș

Însă atrag din nou atenția: vaccinarea singură nu rezolvă pandemia! Ne dorim cu toții să ne întoarcem cât se poate de repede la o viață normală, dar acest lucru este posibil doar dacă respectăm restricțiile și dacă 60-70% din populație este vaccinată”, a scris Klaus Iohannis pe pagina lui oficială de Facebook.

Și premierul Florin Cîţu s-a arătat mulţumit de cum decurge campania de vaccinare națională în țara noastră. România se situează pe locul 6 în UE şi locul 18 în lume în privinţa vaccinării anti-coronavirus şi anunţă că „vaccinarea este o prioritate”.

Câte doze de vaccin au ajuns în România

Așa cum am spus, campania de vaccinare este o prioritate. România, locul 6 în Uniunea Europeană și locul 18 în lume! Peste 44 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în 51 de țări, dintre care peste 235.000 în România”, a scris și premierul Florin Cîţu pe pagina lui de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI