Sfârșit dramatic pentru o bloggeriță. A scris un bilet de adio și s-a aruncat în gol de la etajul 14. Cum și-a anunțat prietenii de pe Instagram că va muri

Sfârșit dramatic pentru o bloggeriță. A scris un bilet de adio și s-a aruncat în gol de la etajul 14. Cum și-a anunțat prietenii de pe Instagram că va muri
O bloggeriță din Chișinău s-a aruncat de la etajul 14 Sursă foto: protv.md

Tragedie fără margini în fmailia unei cunoscute bloggerițe. În cursul serii de ieri, tânăra de 24 de ani a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod înfiorător. După ce a scris un bilet de adio, influencerița a urcat la etajul 14 al blocului în care locuia și s-a aruncat în gol.

Ce au găsit polițiștii

Durere imensă în familia tinerei celebre care a ales să se sinucidă aruncându-se de la înălțime. Pentru că înainte de a comite gestul înfricoșător s-a gândit la părinți și apropiați, fata a ales să le scrie un bilet de adio prin care să-și ceară scuze pentru suferința provocată de pierderea ei.

Tânăra locuia cu iubitul său, iar potrivit vecinilor, din casa lor nu s-au auzit scandaluri, poate doar câteva certuri, dar nimic îngrijorător. De asemenea, înainte de nenorocire, vecinii au dezvăluit că a fost liniște. În acest moment, autoritățile cercetează moartea fetei, încercând să descopere cauzele exacte care ar fi condus-o pe fată la un asemenea gest

„Ajunși la locul faptei, polițiștii au depistat în curtea blocului cadavrul unei tinere cu vârsta de aproximativ 24 de ani, iar la examinarea de către medicul legist urme de moarte violenta nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, a declarat Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău,

În momentul sinuciderii, fata era singură acasă, iar aceasta și-a îndreptat un gând și către prietenii virtuali de pe Instagram, acolo unde 98.000 de persoane o urmăreau, postând o poză pe fundal negru cu descrierea “Sfârșit”. La ultima postare a sa au curs mii de mesaje de regrete și condoleanțe, moarta sa timpurie șocând multe persoane care o admirau.

Doi bătrâni, găsiți morți în apartamentul lor

Sfârșit îngrozitor pentru doi bătrânei din Argeș, în vârstă de 63 de ani, respectiv 70, care au fost găsiți morți în casă în această dimineață. Potrivit apropiaților, cei doi soți au început să se simtă rău în urmă cu două zile, atunci când acuzau dureri de stomac și vărsături.

Apopiații lor sunt în stare de șoc, mai ales că cei doi vârstnici adoptaseră un stil de alimentație foarte sănătos, hrana lor fiind constituită din legume, salate și alimente crude.

Potrivit Antena3, există persoane care cred că cei doi s-au otrăvit cu un insecticid, mai ales datorită simptomatologiei specifice. Cel mai probabil, aceștia au confundat sticla cu ulei cu cea de insecticid, iar inevitabilul s-a produs. Trupurile celor doi au fost transportate la Institututl de Medicină Legală, acolo unde li s-au recoltta toate probele necesare pentru a descoperi adevăratul motiv al morților.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI