23 dec. 2022 | 22:40

Setarea secretă care există pe Netflix. Foarte puțini aveau habar de ea, cum poți să te joci

Diverse
Setarea secretă care există pe Netflix. Foarte puțini aveau habar de ea, cum poți să te joci
„Febra” Netflix și lucrurile ascunse

Majoritatea dintre noi pierdem ore și zile uitându-ne pe Netflix. Dar știai de setarea secretă care există pe Netflix care te poate ajuta să te joci? Foarte puțini aveau habar de ea. În cele ce urmează îți spune care este această setare secretă și cum poți să te joci, nu numai să te uiți la filme și seriale.

„Febra” filmelor și a serialelor pe platforma gigantului de streaming

Coada de așteptare de la Netflix este mereu plină de filme și emisiuni la care să apeși pe play. Dar poate nu știi că există o modalitate ascunsă de a face experiența de vizionare și mai bună.

Printre filmele și serialele TV care vă fac plăcere să le vizionați, există o groază de coduri secrete de categorii. O astfel de listă care datează din primele zile ale companiei, depășește deja 36.000 dep roducții și este în continuă creștere.

Lista ar putea fi un deliciu pentru fanii care fie știu exact ce vor să vadă, fie vor să încerce ceva cu totul nou. Pentru a explora aceste colecții, comandând din meniul secret, tot ce trebuie să faceți este să porniți browserul web, să tastați „netflix.com/browse/genre/”. Ulterior va trebui să adăugați codul de identificare ales la sfârșitul URL-ului.

Odată cu dezvoltarea platformei, era necesară și o altă modalitate prin care abonații Netflix să rămână cât mai mult timp pe platformă.

Astfel că, în noiembrie 2021, Netflix și-a lansat serviciul de jocuri. Jocurile sunt disponibile pentru abonații Netflix pe dispozitive mobile, fără costuri suplimentare.

Jocurile nu au achiziții în aplicație și nu au reclame. Nu există cu adevărat niciun dezavantaj pentru jocurile Netflix, cu excepția faptului că sunt blocate în rețelele Wi-Fi de la școală și de la locul de muncă.

Dar, culmea, păstrând obiceiul, și în cazul anumtor jocuri, există setarea secretă care-ți va descoperi o altă lume.

Care este setarea secretă care există pe Netflix și cum poți să te joci

Gigantul de streaming este binecunoscut pentru emisiunile și filmele sale. Însă oamenii s-ar putea să nu-și dea seama că gigantul de streaming oferă și jocuri de tip quiz. Odată cu venirea Crăciunului, multe familii se vor reuni din nou, iar unele ar putea căuta lucruri de făcut.

Vizionarea unui film împreună ar putea fi o opțiune excelentă, mai ales acum. Dar, cei care au un abonament Netflix ar putea fi surprinși să afle că serviciul de streaming oferă mai mult decât emisiuni și filme. De asemenea, acesta are și jocuri trivia pe care familiile sau cuplurile le pot juca împreună.

Un test, numit Triviaverse, îi pune pe oameni unul împotriva celuilalt în teste de trivia. Testul cu pricina a lăsat utilizatorii uimiți, deoarece nu aveau nicio idee despre această funcție interactivă puțin cunoscută.

Tot ce trebuie să faceți pentru a găsi jocul este să căutați „Triviaverse” în Netflix și ar trebui să fie primul rezultat.

„Nu este un joc de succes: Cel mai mare scor câștigă! Provoacă un prieten sau învinge un dușman misterios răspunzând la întrebări aleatorii de trivia cu foc rapid despre știință, artă, geografie și multe altele”, se spune în descrierea jocului.

Împărtășind funcția pe TikTok, creatorii Laura și Age au scris:„Acesta este semnul tău pentru a încerca acest test pe Netflix. Se numește Triviaverse. Puteți juca în doi jucători.”.

Cu toate acestea, fiți atenți, se pare că poate deveni foarte competitiv. Mulți dintre comentatorii care l-au încercat spun că i-a făcut să se certe cu partenerul lor.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Orașul din România de unde pleacă toți locuitorii. Zona este superbă, cândva era un important centru industrial, însă oamenii nu mai vor să locuiască aici
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Cei mai controversați concurenţi de la Insula iubirii s-au împăcat. Telespectatorii se revoltă
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
BANI mai MULȚI LA PENSIE! CE ADEVERINȚE trebuie DEPUSE de FAPT
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Il mai știi pe Emiluț, copilul devenit viral pentru că nu voia să meargă la grădiniță? Cum arată acum, la 12 ani
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro