Serialul Sacrificiul l-a făcut să cedeze nervos. Ce a pățit Mihai Gruia, alias ”Arlechino”

de: Năstase Mirabela
21 01. 2020

Mihai Gruia Sandu alias ”Arlechino”, are o experință artistică, extraordinară, dar chiar și așa, nervii actorului au fost întinși maximum, la filmarea unei scene simple. Totul din cauza unui cal!…

Serialul Sacrificiul l-a făcut să cedeze nervos

Deși nu s-a mai întâmplat ca să filmeze o scenă de mai multe ori, iată că inevitabilul s-a produs, iar Mihai Gruia Sandu a pierdut o zi întreagă pe platoul de filmare din cauza unei scene simple. Asta, din cauza calului alături de care filma. Acum însă, filmările scenelor merg ca pe roate, însă actorul rememorează acea secvență ”nefastă”.

„Cred că mai mult de jumătate dintre scene au ieșit din prima, ceea ce se întâmplă foarte rar”, a spus marele actor din Sacrificiul, conform libertatea.ro.

Mihai Gruia Sandu, pus în dificultate din cauza unui cal

Mihai Gruia Sandu nu a uitat scena în care animalul i-a dat mari bătăi de cap.

„Am tras o scenă de o zi întreagă, din cauza unui cal. Am stat pe scena aceea, care era o chestie simplă, adică ieșeam pe ușă, mă suiam în trăsură și spuneam: Birjar, Café des Artistes. Nimeni nu s-a gândit că acel cal pleca în momentul în care cineva spunea „acțiune”. Ori, la cuvântul „acțiune”, eu trebuia să ies din clădire, să mă sui în trăsură și pe urmă să plece, iar calul pleca”, a povestit Mihai Gruia Sandu, despre scena din serialul ”Sacrificiul”, de la Antena 1.

Din câte se pare,  secvenţa nu ieşea din cauza unui singur cuvânt, însă toți cei care filmau și-au dat seama mult prea târziu de acest aspect.

„Și am făcut chestia asta de vreo 8 sau 10 ori, se schimbase între timp lumina, se schimbase nivelul nervilor echipei și, la un moment dat, cineva s-a prins. „Deci nu mai spuneți „acțiune”, pentru că el pleacă, el asta știe». Să faci aceeași chestie, care nu e atât de complicată, deja te umple de nervi. Nu mai poți, nu mai vrei!”, a mai povestit actorul, potrivit sursei mai sus menționate.