Serialul de pe Pro TV care a început filmările pentru un nou sezon: ‘Gata, e oficial’

de: Ioana Bucur
23 05. 2023

Au început filmările pentru un nou sezon, al treilea, al producției ce aduce audiențe impresionante pentru postul de televiziune din Pache Protopopescu. Unul dintre actorii serialului PRO TV a anunțat întoarcerea pe platorile de filmare.

Au început filmările pentru sezonul 3 al celebrului serial de la PRO TV

După ce primele două capitole ale producției s-au bucurat de un succes uriaș în rândul publicului de la noi din țară, s-a dat startul filmărilor celui de-al treilea sezon. După o foarte scurtă vacanță, actorii s-au întors pe platourile de filmare.

Anunțul a fost făcut de unul dintre cei mai îndrăgiți membri ai distribuției serialului „Clanul” de la PRO TV. Denis Hanganu a mărturisit că este un moment de fericire pentru el, înțelegând acum cât de mare este interesul românilor pentru povestea adusă de ei pe micul ecran.

Actorul este convins că sezonul 3 „Clanul” va aduce „tensiune și multe răsturnări de situație, așa cum v-am obișnuit” și promite să îi țină pe fani la curent cu detalii inedite din culise.

„E oficial: începem filmările pentru sezonul 3 din «Clanul». E un moment de bucurie în ceea ce mă privește, fiindcă realizez cât de mare e interesul românilor pentru serialul nostru. E ceea ce ne-am dorit până la urmă, să oferim celor din fața micilor ecrane un produs cinematografic de calitate sau, cum îmi place mie să spun, cel mai bun serial de acțiune românesc difuzat pe TV.

Sunt convins că va fi un sezon plin de tensiune și multe răsturnări de situație, așa cum v-am obișnuit. Dacă vreți să știți mai multe lucruri și să aflați detalii de la filmări despre noul sezon, vă invit să fiți alături de mine pe rețelele sociale, unde promit că o să vă țin la curent cu chestii interesante de pe platou. Tot ce pot să mai spun este că nu veți regreta, cu siguranță, dacă veți urmări în continuare povestea personajului principal, Tudor Achim“, a spus Denis Hanganu.

Te-ar putea interesa și: Cum a reacționat Adrian Minune când Karmen l-a sunat de pe platourile de filmare pentru „Clanul”: „Eram cu toți bodyguarzii acolo!” EXCLUSIV VIDEO

„Vor fi schimbări majore”

Marian Olteanu își amintește că anul trecut, în aceeași perioadă, filmau primul sezon al serialului – fenomen. Chiar de atunci era convins că producția va fi apreciată de români. Succesul nu este o surpriză pentru el, în condițiile în care echipa din spatele camerelor de filmat „a făcut o treabă extraordinară”.

„Anul trecut, pe vremea asta, filmam pentru primul sezon. Nu văzusem nimic, nu știam cum o să arate, dar eram convins că o să prindă și că oamenii se vor conecta cu serialul din prima, pentru că știam cât de mult profesionalism este în spate. Așa a și fost. Acum nu-mi vine să cred că, la un an distanță, filmăm pentru sezonul trei. Și asta pentru că toată echipa a făcut o treabă extraordinară, iar cei de acasă ne-au fost alături în număr mare.

E foarte multă muncă în spate, iar aprecierile lor contează foarte mult pentru noi toți. Vor fi schimbări majore pentru personajul meu, David, sunt și eu surprins pe măsură ce citesc scenariul și abia aștept să văd cum vor percepe cei de acasă tot ce se va întâmpla cu el“, a declarat Marian Olteanu.

Te-ar putea interesa și: Marian Olteanu, dezvăluiri din culisele serialului „Clanul”. Ce spune despre Theo Rose, ce se întâmplă pe platou de când e însărcinată VIDEO EXCLUSIV