Serialul cu care Pro TV vrea să dea lovitura din toamnă. Este o premieră pe piața media din România

de: Oriana Popescu
07 06. 2023

Pro TV surprinde din nou și e gata să dea lovitura din toamnă cu un nou serial care va lăsa cu gura căscată telespectatorii. În serial care promit multe sunt transpuse poveștile și greutățile vieții din lumea mafiei. Este o premieră în România.

Serialele românești, mai urmărite decât cel turceşti?

Cele mai multe televiziuni transmiteau seriale sud-americane de succes, telenovele care ne-au marcat adolescența, unde dragostea triumfa mereu. De ceva ani însă, serialele turcești au lovit în forță și s-au dovedit a fi de un real succes. Bazate pe povești asemănătoare, unde lupta dintre bine și rău se sfârșea mereu cu victoria binelui, unde dragostea era întruchipată de actori talentați și frumoși, acestea atrăgeau în special publicul feminin.

Anul acesta, Pro TV vine cu un serial fenomen, care dorește să ajungă la sufletul telespectatorilor și să îi cucerească. „Groapa” este o adaptare cu un scenariu inedit, cu o producție la cele mai înalte standarde, cu o distribuție de senzație, în care actori remarcabili se vor alătura pentru prima dată familiei Pro TV.

Las Fierbinți, cel mai urmărit serial al anului

Las Fierbinţi a câştigat titlul de cel mai urmărit serial al anului 2018. Serialul a apărut în urmă cu 11 ani, iar acesta întruchipează viața autentică din provincie, și astfel, a devenit de ani de zile, cel mai urmărit serial de comedie din România. În acest show, ,,țara o arde pe comedie” alături de cei mai amuzanți săteni din Las Fierbinți: Celentano (Adrian Văncică), Bobiță (Mihai Bobonete), Giani (Constantin Diță), Vasile ( Gheorghe Ifrim) și nu numai. În prezent, au ajuns la sezonul 22 și încă sunt în topuri. Se pare că viața la țară e nesfărșită și nu îi plictisește pe românii noștri.

,,Groapa”, serialul românesc care va avea mare succes

După cunoscutul serial Clanul , Pro TV uimește din nou și promite că va îi detrona pe turci. Serialul Groapa va pune în scenă românilor o imagine realistă a vieții de mafie, în care vor fi prezentate relațiile de familie, problemele și poveștile de iubire, dar și cum ți se poate schimba destinul într-o singură noapte, totul într-un mod în care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură după fiecare episod.

Filmările vor avea loc nu departe de București, în Giurgiu, un oraș care ne va uimi cu priveliștile sale minunate. Serialul promite că va doborî barierele și ne avertizează că vom porni într-un carusel al emoțiilor.