Serghei Mizil iese blindat din casă! A fost surprins purtând o avere pe el (exclusiv)

de: Anca Lupescu
17 11. 2021

Serghei Mizil este cunoscut pentru stilul lui excentric, limbajul colorat și umorul său.

Vedeta nu se sfiește să arate că are bani și adoptă întotdeauna un stil excentric. El nu iese din casă fără accesoriile sale de mii de euro.

Serghei Mizil, apariție de mii de euro

Serghei Mizil are o colecție impresionantă de ceasuri scumpe, iar bolidul lui este unul care costă o avere. În plus, el iese doar în locații scumpe din Capitală.

Serghei conduce un Mercedes Coupe care costă nu mai puțin de 250.000 de euro. Poartă brățări de aproximativ 15.000 de euro și este văzut doar în locații exclusiviste.

În plus, vedeta are o altă piesă de rezistență. Ceasul lui pe care îl poartă zilnic este un Ulysse Nardin, în valoare de 10.000 de euro.

El a fost surprins ieri după amiază, la o cafea, pe terasa unei cafenele scumpe din zona Beller, la câțiva pași de fosta reședință a cuplului Ceaușescu, scrie impact.ro.

Cum făcea bani pe vremea comunismului

Însă Serghei Mizil nu dă banii doar pe accesorii și mașini scumpe. Adept al stilului sport, el se obișnuiește să se îmbrace cu treninguri extrem de scumpe.

De data aceasta, Mizil a purtat o pereche de pantaloni de trening Adidas cu logo-ul naționalei Germaniei. Acesta este unul din treningurile sale ieftine, pentru că în colecția lui apar branduri precum Gucci, Versace sau Armani.

Serghei Mizil a povestit, la un moment dat, cum a reușit să se îmbogățească. El avea o situație financiară bună încă de pe vremea lui Ceaușsescu.

Vedeta mergea în străinătate de unde venea cu marfă pe care o vindea mai apoi în România. Printre produse se numărau casete, aparate video sau geci de blugi.

Serghei Mizil, oaia neagră a familiei

El făcea, pe vremea aceea, o mulțime de bani, asta în timp ce frații lui mergeau la școală și se concentrau pe învățătură. Tocmai de aceea, Serghei Mizil era văzut ca oaa neagră a familiei din cauza bișniței pe care o făcea.

”Mama era împotriva mea. Ceilalţi fraţi erau premianţi, normal că ţinea mai mult cu ăia. Cu mama n-am avut o legătură, mă măscărea tot timpul. Făcea numai spume.

Venea toata lumea la poartă să spună ca sunt o pată pe societate.Eu zic că semăn cu ea.

La mama săraca a fost o chestie foarte nasoală. A murit chiar în noaptea de Revelion la ora 12. Vrei nu vrei e ora 12, a  murit mama, mă gândesc”, declara Serghei Mizil în urmă cu mai mult timp.