Serghei Lavrov rupe tăcerea despre bolile de care suferă Vladimir Putin. Care este adevărata stare de sănătate a liderului de la Kremlin

Serghei Lavrov rupe tăcerea despre bolile de care suferă Vladimir Putin. Care este adevărata stare de sănătate a liderului de la Kremlin
Serghei Lavrov și Vladimir Putin Sursă foto: apnews.com

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin este un subiect extrem de dezbătut de toată lumea, inclusiv despre specialiștii în sănătate și analiști, care au transmis cu diferite ocazii că liderul de la Kremlin ar suferi de boli incurabile, având în vedere comportamentul liderului rus în cadrul mai multor apariții publice. Recent, ministrul rus de Externe, considerat și unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Putin, a dezvăluit care este adevărul despre așa zisele boli ale președintelui.

Vladimir Putin și posibilele boli de care ar suferi

Nu puține au fost dățile în care spațiul public a fost bombardat cu informații referitoarea la starea de sănătate delicată a președintelui rus, acesta fiind „diagnosticat” cu mai multe boli incurabile, printre care cancer și demență. De asemenea, modul incontrolabil în care Vladimir Putin își mișcă mâinile a dat naștere la noi speculații privind starea precară de sănătate a acestuia.

Un fost agent KGB, care a dezertat din Federația Rusă și a fugit în Occident, l-a comparat pe Vladimir Putin cu Stalin, amândoi putând suferi de demență timpurie și paranoia.

„Este atât de suspicios și atât de obsedat de ideile sale paranoice încât acum poate fi comparat cu tiranul de Stalin. Vede literalmente pe toată lumea, inclusiv pe cei din serviciile de securitate ruse și chiar pe cei din cercul său de apropiați, ca fiind «trădători»”, a transmis Boris Karpiciov, potrivit Daily Mail.

De asemenea, în Rusia, starea de sănătate a liderului, cât și viața sa, sunt subiecte tabu, astfel că nimeni nu știe exact ce se întâmplă cu adevărat. Cu toate acestea, activitatea agenților secreți din Occident dă roade, iar informațiile descoperite de acestea dau în vileag marile secrete ale dictatorului de la Kremlin.

Astfel că, începând din luna martie, presa internațională a transmis că Vladimir Putin ar suferi de boala Parkinson, apărut ca efect secundare în urma tratamentelor cu steroizi pe care acesta le-ar fi urmat pentru a stopa evoluția unui cancer tiroidian

Serghei Lavrov face publică starea de sănătate a liderului de la Kremlin

Ministrul rus de Externe și în același timp unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Vadimir Putin a vorbit despre starea acestuia de sănătate, după ce a fost întrebat la postul francez TF1 despre acest subiect. Astfel, Lavrov a dezmințit orice zvon referitor la bolile liderului rus, mai mult, i-a îndemnat pe toți cei care cred aceste lucruri să se informeze mai bine.

Pentru a fi și mai convingător, Serghei Lavrov a transmis că Vladimir Putin se simte excelent, iar acest lucru poate fi observat în urma tuturor aparițiilor ireporșabile în spațiul public.

“Nu cred că vreun om cu capul limpede poate vedea la această persoană semnele unei boli sau ale unei afecţiuni oarecare. Puteţi să îl vedeţi pe ecrane, să citiţi sau să ascultaţi discursurile sale. Îi las pe cei care răspândesc astfel de zvonuri pe seama propriei lor conştiinţe, în ciuda oportunităţilor zilnice pe care o au pentru a verifica situaţia”, a transmis Serghei Lavrov.