Serena Williams, măsură uluitoare! Ce a decis să facă rivala Simonei Halep înainte de US Open

Serena Williams este decisă să câștige al 24-lea turneu de Mare Șlem din carieră, chiar la US Open, competiția ei favorită. Înainte de turneul din New York, americanca a luat o măsură neașteptată.

Ce a decis Serena înainte de US Open

Astfel, Serena Williams a anunțat că va participa la US Open, spre deosebire de Simona Halep și Petra Kvitova, care sunt speriate de condițiile de călătorie spre SUA și restricțiile din prezent. De asemenea, turneul se va disputa și fără spectatori.

„Abia aștept să revin la New York și să joc”, a fost mesajul scurt al Serenei. Iar Stacey Allaster, directorul turneului american a dezvăluit și măsura pe care a luat-o jucătoarea pentru a-și îndeplini marea dorință, al 14-lea turneu de Mare Șlem din carieră.

Serena și-a construit în curtea casei un teren de hard, identic cu cel pe care se va juca la această ediție de la New York. Suprafața va fi hardul Laykold, care este folosită de foarte mulți ani la Miami. Este o suprafață mult mai lentă decât cea pe care se juca la Flushing Meadows până în 2019.

„I-a fost trimisă acasă și s-a antrenat în această perioadă. E entuziasmată că poate juca la US Open”, a mai spus directorul competiției.

Serena, 4 finale consecutive pierdute. Una împotriva Simonei Halep

După ce a născut în 2017, Serena a revenit cu dorința expresă să mai câștige cel puțin un turneu de Mare Șlem. Însă din 2018 și până în prezent, jucătoarea americană a pierdut nu mai puțin de 4 finale. Prima a fost la Wimbledon 2018, în fața lui Angelique Kerber, urmată în același an de eșecul împotriva lui Naomi Osaka.

Anul trecut a mai pierdut două finale, la aceleași turnee. Simona Halep a învins-o în ultimul act de la Wimbledon, lăsându-i doar 4 game-uri pe toată durata partidei, în timp ce Bianca Andreescu a învins-o la US Open, tot în două seturi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI