Șerban Huidu, reacţie după atacul lui Mihai Morar. Ce s-a întâmplat, de fapt, acum 20 de ani: „Buzdugan a fost singurul care a știut”

de: Sabina Anastasia
04 11. 2022

Șerban Huidu, reacţie după atacul lui Mihai Morar. Prezentatorul de televiziune l-a criticat pe Șerban Huidu, despre care spune că iubea atât de mult radio-ul încât era dispus să facă orice pentru a crește profesional. Inclusiv să-și jignească colegii, potrivit dezvăluirilor dintr-un podcast. Ce s-a întâmplat, de fapt, acum 20 de ani la „Radio Contact”.

Mihai Morar, atac la adresa lui Șerban Huidu

Mihai Morar a vorbit, într-un podcast, despre începuturile sale în industria radio. Prezentatorul de televiziune colabora, la acea vreme, cu „Radio Contact”. Atât el, cât și Daniel Buzdugan deveniseră o amenințare pentru Șerban Huidu, care apela, potrivit spuselor celui dintâi, la un comportament insultător față de colegii săi.

Mihai Morar l-a acuzat pe Șerban Huidu că a distrus „Radio Contact” pentru a-și lansa propriul radio. Prezentatorul TV și Daniel Buzgudan puseseră bazele matinalului „Radio 21” în anul 2004. La acea vreme, după ce a apărut pe piața media și „Cronica Cârcotașilor”, era a treia sau a patra formulă de matinal.

În doar jumătate de an, radio-ul lui Mihai Morar și Daniel Buzdugan ocupa locul 1 în programele matinale. Moment în care Șerban Huidu i-a privit pe colegii săi drept un adevărat pericol la adresa evoluției sale profesionale. Prin urmare, a acționat în consecință. Prezentatorul TV l-a criticat pe prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” pentru atitudinea sa de a se prezenta drept prieten al celor pe care îi considera, de fapt, inamici.

Șerban Huidu ar fi iubit atât de mult radio-ul încât nu mai reușea să își stăpânească propriul său orgoliu, s-a exprimat Mihai Morar. Așadar, în momentul în care el și Daniel Buzdugan au trecut de partea competiției, au început și înțepăturile.

„Nu cred în a construi ceva dărâmând”

„Tot respectul meu pentru Șerban Huidu. Repect pentru tot ce a făcut în radio și cu „Cronica Cârcotașilor”. Nu mi-a plăcut chestia de a construi ceva dărâmând. Intri în studioul „Radio Contact ”, îl distrugi și îți lansezi radioul. Nu cred în asta. (…)

Este treaba pe care a făcut-o Șerban Huidu și i-o spun și lui în față. El iubea atât de radio-ul, încât orgoliul lui era nelimitat. Când a văzut o amenințare în Buzdugan și Morar, au început înțepăturile. Noi eram „Buzdugan și măgarul”, noi copiam glumele” , a declarat Mihai Morar, într-un podcast.

Șerban Huidu, reacţie după atacul lui Mihai Morar

La scurt timp după ce declarațiile prezentatorului TV au devenit publice, Șerban Huidu a reacționat. Fondatorul „Cronicii Cârcotașilor” a spus că Daniel Buzdugan ar fi fost singura persoană care ar fi fost la curent cu schimbarea ce urma să aibă loc la „Radio Contact”, în urmă cu aproximativ două decenii.

„Buzdugan a fost singurul care a știut de schimbarea de la Contact. A lucrat o lună, după care nu a mai răspuns la telefon. (…) Informația cu negocierea nu e reală. Îmi place că la 20 de ani de atunci încă se vorbește de mine. Salutare băieți”, a reacționat Șerban Huidu, pe pagina sa de pe platforma socială Facebook.

Fondatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a primit, recent, premiul pentru cea mai longevivă emisiune de satiră, la Gala Premiilor Radar de Media.