07 mai 2023 | 22:13

Semnificaţia numărului de la maşină. Cum îl calculezi şi ce spune despre viitorul tău. Mihai Voropchievici: „Atenţie la viteză!”

Diverse
Semnificaţia numărului de la maşină. Cum îl calculezi şi ce spune despre viitorul tău. Mihai Voropchievici: „Atenţie la viteză!”
Tu știi care este semnificaţia numărului de la maşină? Ascunde, de fapt, vibrația șoferului. Explicațiile lui Mihai Voropchievici.

Știai că plăcuța de înmatriculare ascunde o vibrație care face parte din personalitatea ta, ca șofer? Află în rândurile de mai jos care este semnificaţia numărului de la maşină. Playtech Știri îți explică cum îl calculezi și ce spune despre viitorul tău, de fapt, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Semnificaţia numărului de la maşină

„Cum vorbeam noi de spiritul casei, cu numărul de la locuință, așa și numărul de înmatriculare este parte integrantă și vine să-l ajute sau să îi creeze necazuri celui care este posesorul autoturismului respectiv”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici.

Dacă vrei să știi ce ascunde, de fapt, numărul de înmatriculare de la mașina ta, trebuie că cunoști codul de descifrare numerologică, semnificația fiecărei litere și ce cifre are. Plăcuța de înmatriculare prezintă, așa cum știi deja, și litere, și cifre. Fiecărei litere îi corespunde o anumită cifră.

Ce trebuie să faci este să aduni toate cifrele de pe plăcuța de înmatriculare. Pentru început, descoperă ce cifră corespunde literelor de la mașina ta accesând materialul încărcat în galeria FOTO a acestui articol. Apoi, adună cifrele corespunzătoare literelor cu cifrele propriu-zise de pe plăcuța de înmatriculare.

La final, vei obține un număr specific. Playtech Știri îți explică în rândurile de mai jos ce semnificație are fiecare număr. În funcție de cifra de la mașina ta, poți afla ce trăsături te caracterizează și cât de norocos ești când conduci autoturismul.

Explicațiile lui Mihai Voropchievici

Cifra 1. Șoferii din această categorie prezintă și părți pozitive, dar și negative. Spre deosebire de alți participanți la trafic, aceștia pot să se orienteze ușor în spațiile necunoscute. În schimb, vor mereu să fie primii și, din această cauză, ajung să sfideze multe reguli – și de circulație, și de politețe.

Cifra 2. Dacă te numeri printre acești șoferi, Mihai Voropchievici are o recomandare pentru tine: ascultă muzică romantică în timp ce conduci, pentru că te va ajuta să fii mai atent în trafic. Tu ești genul de persoană care dă prioritate tuturor – inclusiv când o ai chiar tu. Din această cauză, poți să încurci mulți oameni și să te alegi cu reacții negative.

Cifra 3. „Este specific mașinilor care sar în ochi. Poate să aducă șoferului o atenție specială din partea admiratorilor. Intră și în ochii Poliției, pentru că sesizează fantastic de repede abaterile. Abaterile lui 3 pot fi destul de numeroase. 3 poate duce la exces de viteză”, a explicat Mihai Voropchievici.

Cifra 4. Acest număr este asociat cu șoferii care atrag după ei nenumărate probleme: pana prostului, zgârieturi, pene de cauciuc, amenzi, diverse defecțiuni, nervi, timp pierdut sau cheltuieli suplimentare. Dacă vrei să îți cumperi o mașină nouă, este bine să eviți să alegi cifra 4.

Cifra 5. „5, o cifră excelentă! 5 este cifra călătoriilor, a aventurilor și îi aduce șoferului experiențe de neuitat. Totuși, atenție la viteză și la manevrele riscante! 5 nu e recomandat persoanelor agitate, colerice, nervoase, care nu știu să se tempereze”, a spus numerologul, potrivit Antena 3 CNN.

Ești cu adevărat norocos în trafic?

Cifra 6. Dacă ai acest număr la mașină, ești cu adevărat norocos. Potrivit sursei citate, cifra 6 te ferește de accidente, astfel încât în trafic ești mereu protejat. Conduci autoturismul și în scopuri personale, dar îl utilizezi și pe post de taxi, ambulanță sau chiar microbuz școlar.

Cifra 7. Acest număr se potrivește mașinilor de colecție, rare, de epocă, vechi sau cu tiraj mic. În același timp, este asociat cu șoferii care au trăsături cu adevărat unice, sunt excentrici sau prezintă o personalitate deosebită.

Cifra 8. Dacă ai acest număr la mașină, înseamnă că ești un om de succes, a spus numerologul Mihai Voropchievici. Ai mâna sigură și controlezi foarte bine autoturismul, chiar și în situațiile limite. Știi să conduci ferm și precis, astfel încât să nu pui pe nimeni în pericol, dar să te ferești și tu de provocări.

Cifra 9. Ești predispus la accidente, dacă ai acest număr la mașină. Nu trebuie să te panichezi, nu înseamnă că este vorba despre incidente care ajung să se finalizeze cu pierderi de vieți. Potrivit lui Mihai Voropchievici, accidentele în care ești implicat sunt ușoare și, de obicei, au loc din cauza obiceiurilor tale proaste.

Digisport.ro
De la "țeapă" la "lovitură": englezii au făcut topul transferurilor la Tottenham! Locul ocupat de Radu Drăgușin
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Reacția unui român după ce a fost refuzat pe internet de o tânără: „Tu ești mai presus, oare?”
EVZ.ro
Miley Cyrus, dată în judecată pentru „Flowers”. Acuzații de plagiat după Bruno Mars
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Nostalgia comunismului la MasterChef. „Preparatul riscant” ales de Ionela Grigore
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
RUSIA a ÎNCERCAT o LOVITURĂ de STAT într-o țară ALIATĂ! S-A AFLAT ACUM!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro