Selly, izolare pe litoral. Cum arată hotelul fabulos unde s-a cazat

Selly, izolare pe litoral. Cum arată hotelul fabulos unde s-a cazat
Selly, izolare pe litoral. Cum arată hotelul fabulos unde s-a cazat

Selly nu este doar unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din generația tânără, ci și idolul multor adolescenți. Tânărul este liderul trupei 5Gang și este milionar la numai 18 ani.

Selly s-a izolat pe litoral. Cum arată fabulosul hotel la care s-a cazat.

În plină pandemie, Selly a plecat la mare. Trapperul a știut din totdeauna să se protejeze și a respectat tot timpul măsurile impuse de autorități. Împreună cu iubita lui și câțiva prieteni, Selly a plecat pe litoral.

Selly nu s-a zgârcit deloc cu banii, și pentru că își permite orice aroganță, acesta s-a cazat la un hotel de lux, cu piscină la etaj și cu o vedere superbă către mare. Atât Selly, cât și iubita lui, Smaranda au postat mai multe fotografii pe conturile lor de Instagram, pentru a le arăta tuturor cât de bine se distrează.

Ce spune Selly despre sistemul de învățământ din România

Vloggerul Selly, invitat de curând la Digi24, a vorbit despre sistemul de învățământ din România. Acesta a făcut declarații uluitoare, dând de pământ cu unii profesori, despre care a spus că sunt libidinoși și comuniși.

”Așa, în 10 ani, educația nu va mai însemna nimic în România. Și problemele cu pandemia, tot din lipsa educației au apărut. La anatomie, noi nu învățăm nimic despre alimentație, nutriție… Chiar și despre epidemii trebuia să știm, cum se răspândesc, cum să te protejezi”,  a spus Selly.

Sistemul actual nu funcționează, iar școala trebuie reformată. În primul rând, profesorii ar trebui să se schimbe. Cunosc profesori extraordinari, mama predă de 15 ani, dar sunt și dascăli comuniști, libidinoși, care urlă în clasă și se dau la eleve. Am mesaje, știu elevi traumatizați, cărora le-au fost tăiate aripile.

Selly .pe plajă
Selly, izolare pe litoral. Cum arată hotelul fabulos unde s-a cazat

Nici nu mai visează. Poate uiți ce ai învățat în clasa a XII-a, dar trauma o porți toată viața!”, a tunat, la un moment dat, Selly. A continuat despre profesori. ”Nu avem de unde să-i luăm și sunt și prost plătiți. Anual, dascălii ar trebui să fie evaluați de elevii lor, nu doar de comisii metodice, Consiliul de Administrație al școlii etc. Dacă 4-5 clase dau feedback negativ, profesorul trebuie să plece”, mai spune Selly.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI