Selly a ales la ce facultate din România va merge. Este singura acreditată și în SUA

de: Emanuela Pană
18 08. 2020

Selly, poreclit „regele“ Youtube-ului românesc, a făcut dezvăluiri cu privire la planurile sale de viitor. Celebrul vlogger a ales o facultate de renume din Capitală, care este acreditată atât în SUA, cât și în Europa.

Selly, cel mai urmărit vlogger din România la momentul actual, s-a decis ce facutate vrea să urmeze. Tânărul are mari planuri de viitor! El a absolvit de curând liceul, mândrindu-se cu o performanță greu de egalat la examenul de Bacalaureat. Andrei Șelaru (pe numele din buletin) a obținut media 9.60. A primit nota 9.50 la proba la Limba Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie.

Recent, tânărul a abordat mai multe subiecte pe contul său de Instagram, precum: planurile sale de viitor, mutarea din casa părintească, dar și despre carențele sistemului de învățământ din România.

Youtuber-ul a declarat că vrea să urmeze studiile superioare la facultatea de business – Tiffin University – cu sediul în București. Aceasta este singura universitate privată din țară acreditată în SUA și în Europa, fiind originară din Ohio.

Selly s-a înscris la o facultate privată din București

Ce planuri de viitor are creatorul de conținut

Prin urmare, Selly își va continua viața în Capitală, iar, pe lângă facultate, acesta va lucra la proiectele care îi mențin vie cariera de vlogger. Tânărul a ales să se desprindă de casa părintească din Craiova, să plece în București și să înceapă un nou capitol din viața sa.

„Râdem, glumim, dar să înveți pe de rost 3-4 pagini de comentarii pentru fiecare din operele de la română, așa cum se cere ca să iei o notă mare, este o imensă pierdere de timp, ceva ce nu te va ajuta cu absolut nimic în viață, și mi se pare RIDICOL. (…)

Programa școlară a rămas aproape IDENTICĂ cu cea de acum 30 de ani, ceea ce e PENIBIL în secolul XXI. Gândiți-va la cum a avansat tehnologia în ultimii 30 de ani, câte joburi noi au apărut, și cum programa școlară din RO a rămas efectiv încremenită în timp“, a scris Selly pe InstaStory.