05 iun. 2020 | 15:27

Secretul rușinos din trecutul lui Nicolae Ceaușescu. De ce boală a suferit dictatorul în tinerețe

Știri generale
Secretul rușinos din trecutul lui Nicolae Ceaușescu. De ce boală a suferit dictatorul în tinerețe
Care este data reală a nașterii lui Nicolae Ceaușescu. Miturile din jurul acesteia

„Curvia aduce boală trupească dar și pagubă sufletească“, spunea cândva părintele Dumitru Zamisnicu. Se pare că, pe lângă alte defecte, Nicolae Ceaușescu sau „Marele Cârmaci“, așa cum i se mai spunea, a suferit de această „boală“ rușinoasă. Vezi ce făcea politicianul român în timp ce se afla în închisoare.

Secretul rușinos din tinerețea lui Ceaușescu

Șeful de stat al Republicii Socialiste România din 1967 și până la căderea regimului comunist, Nicolae Ceaușescu, a ajuns pentru prima dată „la mititica“ la vârsta fragedă de 15 ani, primind o condamnare la trei ani de închisoare pentru „uneltire contra ordinii sociale“, potrivit art. 209 din Codul Penal.

Între anii ’50 – ’60, zeci de mii de români ajungeau la închisoare din cauza faptului că își exprimau opoziția față de regimul comunist.

În anii care au urmat, fostul dictator a mai ajuns de câteva ori în arestul Poliției, petrecându-și astfel o perioadă bună în spatele gratiilor pentru activitate comunistă, uneltire contra ordinii sociale și infracțiuni contra liniștii publice.

Focosul Ceauşescu îşi rezolva problemele intime la bordeluri

Deși relația dintre Nicolae Ceaușescu și tovarășa mamă părea una perfectă din exterior, se pare că nu a fost chiar aşa cum se lăsa de înțeles. Așa se face că în timpul petrecut în spatele gratiilor, „Marele Cârmaci“ a avut o viață sexuală activă, oferindu-i mici atenții gardianului pentru a face câteva vizite la bordel. Doar că odată cu rezolvarea unor probleme intime au apărut altele. Se vehiculează că în urma activității de la speluncă liderul comunist ar fi luat o boală venerică.

„Focosul Ceauşescu îşi rezolva problemele intime trecând şi pe la bordeluri, după obiceiul vremii. În urma unei asemenea aventuri, tânărul s-a îmbolnăvit (…) de blenoragie. Poate acest secret ar fi rămas pentru vecie în pantalonii tovarăşului dacă doctorul care l-a ajutat să scape nu ar fi vorbit, peste timp“, nota româniatv.net.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Simona Halep, în lacrimi. Veste CRUNTĂ despre campioana României
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro