10 iun. 2020 | 18:44

Secretul rușinos al Elenei Ceaușescu. Amanții soției dictatorului și legătura cu Iliescu

Social
Secretul rușinos al Elenei Ceaușescu. Amanții soției dictatorului și legătura cu Iliescu
Secretul rușinos al Elenei Ceaușescu. Amanții soției dictatorului și legătura cu Iliescu

Despre aventurile amoroase al fostului dictator Nicolae Ceaușescu s-a scris și se va mai scrie, dar, recent, au început să apară informații, unele documentate, și despre amanții fostei primă doamnă a României comuniste, Elena Ceaușescu.

Secretul rușinos al Elenei Ceaușescu, plin de amantlâcuri

Despre obseia Elenei Ceaușescu de a controla tot se știa. SE știa și de microfoanele puse în mai toate birourile celor din CC, chiar și în biorul soțului ei, Nicolae Ceaușescu, dar despre poveștile ei amoroase se știu mai puține lucruri. unul din aghiotanții dictatorului povestea că soţia sa s-a iubit cu un fizician, Ioan Ursu. Ioar Rus a fost coordonatorul programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste.

”La un moment dat în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, A ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă”, mărturisea Nicolae Stan.

Amanții soției dictatorului și legătura cu Iliescu

Același Nicolae Stan povestește că înainte de a-l cunoaște pe Nicolae Ceaușescu, Elena a avut un prim iubit, pe care l-a cunoscut în satul natal. Conform celor povestite de Stan acesta ar fi fost tatăl naistului Gheorghe Zamfir, din Vişina. După o scurtă relaţie, bărbatul a plecat la Bucureşti, iar Elena s-a dus după el. Acesta ar fi respins-o, aşa că a rămas în Capitală, unde s-a implicat în mişcarea comunistă, apoi l-a cunoscut pe Nicolae Ceauşescu.

Imediat după ce l-a cunoscut pe viitorul soț, Nicolae Ceaușescu a intrat în închisoare fiind disident comunist, iar în această perioadă Elena Ceaușescu a avut o altă relație, de această dată cu un soldat german, relația dintre cei doi fiind descoperită de unul din frații lui Nicolae, Nicolae Andruță Ceaușescu. Conform poveștilor, o altă relație care a durat foarte puțin timp, prima doamnă a țării ar fi avut-o cu un alt frate de-al dictatorului, Marin Ceauşescu, dar povestea lor s-a terminat rapid, odată cu plecarea acestuia în armată.

Secretul rușinos al Elenei Ceaușescu. Amanții soției dictatorului și legătura cu Iliescu

Secretul rușinos al Elenei Ceaușescu. Amanții soției dictatorului și legătura cu Iliescu

După venirea la putere a cuplului Ceaușescu, Nicolae Stan povestește că Elena ar fi înfiripat o relație amoroasă cu medicul familiei, Abraham Schechter, caree moare în 1973, în condiţii suspecte. O moarte neelucidată, iar gurile rele vorbesc de o răzbunare a dictatorului. Pentru mulți numele de Eftimie Iliescu ar putea să nu însemne nimic, dar dacă vă spunem că acesta era  unchiul lui Ion Iliescu, atunci totul se va elucida. Care este legătura? Simplu, Elena Ceaușescu a avut o aventură scurtă și cu Eftimie Iliescu. Printre ultimele aventuri, care se pare că a durat mai mult decât în cazul celorlate, a fost cu generalul Victor Stănculescu, acesta, așa cum se știa, era unul dintre oamenii de încredere ai lui Nicolae Ceauşescu, dar şi preferatul Elenei.

 

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro