25 iun. 2023 | 14:37

Secretul prin care vei reuși ca frigiderul tău să nu mai scoată zgomote. Cum rezolvi problema enervantă pentru mulți

Diverse
Secretul prin care vei reuși ca frigiderul tău să nu mai scoată zgomote. Cum rezolvi problema enervantă pentru mulți
Frigiderul este electrocasnicul care funcționează non-stop

Frigiderul este unul din acele electrocasnice care este permanent folosit, altfel cum ne-am refrigera alimentele, sau cum am răci apa pe caniculă, deși nu prea e indicată? Dar, cu toate astea, sunt momente când îți vine să-l scoți din priză, iar motivul este zgomotul pe care-l scoate. Dar, iată că există secretul prin care vei reuși ca frigiderul tău să nu mai scoată zgomote, iar noi îți spune, în cele ce urmează, cum rezolvi problema enervantă pentru mulți.

Frigiderul, electrocasnicul care funcționează non-stop

Frigiderele funcționează non-stop pentru a menține la rece alimentele și băuturile. Acest aparat locuiește în bucătăria casei tale, așa că există șansa să auzi compresorul pornind pe tot parcursul zilei. Acest lucru poate deveni enervant atunci când încerci să lucrezi, să te bucuri de timpul petrecut cu familia sau când vrei să te culci devreme.

Vezi și: De ce nu mai răcește frigiderul, de fapt. Primul lucru pe care trebuie să-l faci dacă te confrunți cu această problemă

Cu toate acestea, există câteva trucuri care pot rezolva situația. Vorbim, așadar, de secretul prin care vei reuși ca frigiderul tău să nu mai scoată zgomote. Citește și vezi care este acesta.

Care este secretul prin care vei reuși ca frigiderul tău să nu mai scoată zgomote

Compresorul frigiderului este responsabil pentru circulația fluxului de agent frigorific. Accesoriul crește presiunea în jurul lichidului refrigerant, astfel încât acesta să poată ajunge în toate părțile sistemului. Compresorul unui frigider va porni atunci când temperaturile interioare cresc peste setările selectate.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă bagi pepenele roșu în frigider. Mulți români fac această greșeală

Compresoarele fac zgomot deoarece ansamblurile sunt formate dintr-un motor și o pompă. Dacă frigiderul devine brusc zgomotos, este posibil ca aparatul să se confrunte cu o problemă la un ventilator al condensatorului sau la motorul evaporatorului. Cel mai bine este să angajezi un profesionist pentru a inspecta frigiderul, deoarece ar putea fi necesară o reparație.

Dar, iată că avem și secretul care va face ca frigiderul tău să nu mai scoată zgomote. Odată ce știi că frigiderul tău este în stare de funcționare, iată cum poți liniști un compresor de frigider zgomotos:

1. Nivelarea poziției face ca frigiderul tău să nu mai scoată zgomote

Una dintre cele mai frecvente surse de zgomot al frigiderului este reprezentată de picioarele inegale. Pe lângă tratamentele de izolare fonică, ajustarea bazei frigiderului va ajuta cu sunetele puternice.

Asigurați-vă că suprafețele inferioare sunt ridicate de la podea va duce la mai puține vibrații în întreaga bucătărie. De asemenea, puteți pune un covoraș sub frigider pentru a preveni zgomotul.

Vezi și: Butonul secret pe care îl au multe frigidere. Puțini oameni știu la ce folosește, de fapt

2. Izolează fonic zona din jurul frigiderului și scapi de zgomot

Plasarea tratamentelor acustice pe pereții din jurul frigiderului poate reduce zgomotele acestuia în spații mari și mici. Indiferent dacă frigiderul dvs. se potrivește în interiorul unei nișe sau este poziționat împotriva blaturilor, produsele de izolare fonicăcare pot face o diferență uriașă.

Aceste soluții absorb frecvențele joase, medii și înalte, oferindu-vă liniște, iar materialele din bumbac reciclat în proporție de 80% pot fi îndepărtate la nevoie, și sunt ideale pentru frigidere, deoarece rezistă la dezvoltarea mucegaiului, a mucegaiului și a ciupercilor.

Vezi și: Ingredientul din bucătărie care curăță perfect urmele de pe frigider sau de pe blat. Face minuni în 5 minute

3. Suspendă o barieră fonică temporară. Poate fi secretul prin care vei reuși ca frigiderul tău să nu mai scoată zgomote

Încerci să te uiți la un film sau să te îndrepți spre biroul de acasă? Barierele de sunet temporare oferă flexibilitatea de a izola fonic încăperile în funcție de circumstanțe. Atunci când un compresor de frigider zgomotos cauzează probleme, cuverturile acustice rezolvă problema. Așezați păturile în fața ușilor sau de-a lungul podelei pentru a reduce sunetul compresorului dintr-o cameră în alta. Barierele fonice sunt disponibile în diferite dimensiuni, iar aceste soluții acustice funcționează foarte bine pentru apartamente.

Concluzie

Deși enervant zogomotul fără frigiderul din bucătărie nu poți sta. Așa că, deși este enervant, acum știi și care este secretul, și vei reuși să faci ca frigiderul tău să nu mai scoată zgomote, dar și cum rezolvi problema enervantă. Tot ce ai de făcut este să te apuci de treabă.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro