Secretul pentru ca ciorba să nu iasă prea acră. Trucul pe care trebuie să-l afle gospodinele

Secretul pentru ca ciorba să nu iasă prea acră. Trucul pe care trebuie să-l afle gospodinele
Ce ingrediente trebuie să folosești ca să salvezi ciorbele prea acre

Ciorbele acre sunt un adevărat deliciu, dar ce este prea mult strică! Gospodinele din toată lumea folosesc un truc inedit pentru a obține cele mai bune preparate, așa că și tu trebuie să știi ce să faci în momentul în care adaugi prea mult oțet sau borș în ciorbă.

S-a aflat secretul. Cum să nu îți iasă ciorba prea acră

Ciorba prea acră nu trebuie aruncată, mai ales pentru că aceasta poate să iasă absolut delicioasă dacă te folosești de câteva ingrediente simple pentru a rezolva ce s-a întâmplat. În momentul în care simți că gustul nu este potrivit, adaugă smântână, bicarbonat de sodiu, unt sau zahăr.

Bicarbonat de sodiu

În cazul în care mâncarea ta este prea acră, amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu într-o ceașcă de în care ai pus ciorbă și așteaptă ca acesta să se dizolve complet. Trebuie să ai mare grijă în momentul în care adaugi acest ingredient pentru că rețeta ta să nu se strice.

Pune puțin bicarbonat de sodiu dacă ciorba este acidă, amestecă bine și gustă pentru a vedea dacă s-a rezolvat problema. Poți să adaugi până la 4 lingurițe din acest ingredient miraculos pentru ca mâncarea să nu mai fie acră.

Zahăr

În cazul în care nu vrei să te folosești de bicarbonatul de sodiu, optează pentru ingrediente dulci pentru a repara greșeala făcută în momentul în care ai pus prea mult borș sau oțet în ciorbă. Adaugă o linguriță de zahăr sau una de miere și amestecă bine până când mâncarea ta are gustul pe care îl dorești.

Lapte sau smântână

Smântână lichidă te poate ajuta de fiecare dată când ciorba ta este prea acră. De asemenea, poți să optezi și pentru unt dacă ciorbă este mai cremoasă. Topește o linguriță din acest ingredient în cuptorul cu microunde, apoi amestecă totul până când acesta s-a incorporat în ciorbă.

Poți să mai adaugi o linguriță suplimentară în cazul în care vrei să ai un gust schimbat total. Ciorbele acre nu mai trebuie să fie aruncate dacă optezi pentru aceste incrediente care o să te facă să ai altă rutină în bucătărie.

Diluează ciorbă

Gospodinele din toată lumea știu de acest truc de foarte mulți ani, mai ales pentru că este extrem de simplu. Poți dilua ciorba cu apă sau sos și nu o să se mai simtă ca ai turnat prea mult oțet sau borș, iar gustul o să fie fenomenal, așa cum îți dorești.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI