Secretul omletei super pufoasă și delicioasă s-a aflat. Ce ingredient lichid trebuie să pui în ea, de fapt

Secretul omletei super pufoasă și delicioasă s-a aflat. Ce ingredient lichid trebuie să pui în ea, de fapt
Reteță omletă. Ce ingredient secret trebuie să adaugi, de fapt

Toți ne dorim să gătim o omletă pufoasă și delicioasă pentru cei dragi. Fie că este dimineață, sau orice perioadă din zi, acest fel de mâncare este unul preferat de românii din toată lumea. Dacă până acum credeai că știi rețeta succesului, iată că există un ingredient bizar ce va schimba total jocul din bucătărie.

Cea mai bună omletă. Ce ingredient secret trebuie să adaugi, de fapt

Toată lumea este obișnuită să pregătească omleta foarte repede, la tigaie, cu unele dintre cele mai simple ingrediente. Totuși, de multe ori acest fel de mâncare nu este pufos, dar secretul este foarte aproape! Un singur ingredient simplu, ce se află la îndemâna oricui și în fiecare casă, ți-ar schimba modul de a găsi omletă pentru totdeauna, mai ales pentru că toată familia o să fie cucerită instant.

Când îi pregătești partenerului micul dejun, este foarte probabil să îți dorești să îl dai pe spate. Atunci când intră în peisaj și copiii, aceștia sunt cel mai greu de mulțumit, mai ales pentru că sunt cuceriți de produsele ce arată bine, sunt pufoase și delicioase. Pentru a avea talentul unui bucătar priceput pentru omletă, adaugă puțin lapte și efectele o să fie uluitoare!

Este adevărat, laptele ar schimba pentru totdeauna modul în care prepari omleta. Chiar dacă ți se pare un ingredient bizar, niciodată nu o să mai gătești acest fel de mâncare fără lichidul ce se găsește în fiecare locuință. Pentru a avea cel mai bun mic dejun, sparge ouăle într-un bol adânc. Gândește-te câte vrei să adaugi, ținând cont de câte persoane o să mănânce în momentul respectiv.

Rețetă omletă. Cea mai simplă metodă pentru a găti ceva delicios

Pentru fiecare ou adăugat, trebuie să pui 50 de mililitrii de lapte. Amestecă bine totul cu sare până se obține un amestec omogen. După ce ai respectat acești pași, pregătește o tavă mică și adâncă cu unt. Trebuie neapărat ca dimensiunile obiectului să fie respectate, mai ales pentru că, dacă o să alegi o tavă mai mare, omleta nu o să fie pufoasă.

Adaugă compoziția în obiectul folosit și introdu totul în cuptorul preîncălzit până la 200 de grade. Lasă omleta la copt timp de 30 de minute, iar apoi lasă totul să se răcească pentru a avea parte de cea mai bună experiență gastronomică. Află că amestecul trebuie să fie unul aerisit pentru a bucura toată familia cu această rețetă simplă, în care se adaugă un ingredient secret!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI