Secretul japonezilor pentru părul lung și des. Ingredientul pe care toți îl au în bucătărie

Secretul japonezilor pentru părul lung și des. Ingredientul pe care toți îl au în bucătărie
Care este ingredientul care te ajută să ai un păr lung și des?

Japonezii sunt invidiați pentru tenul impecabil și părul lung și des. Oameni din lumea întreagă vor să afle secretul lor, iar acum iată că specialiștii au reușit să îl descopere. Ingredientul care te ajută să ai o podoabă capilară incredibil de frumoasă se află chiar în bucătăria ta. De ce ai nevoie și cum trebuie să procedezi? Tehnica este transmisă din moși strămoși și a devenit o rutină pentru mulți.

Cum să ai un păr lung și des: secretul japonezilor a fost aflat

Există diverse trucuri pentru îngrijirea părului, iar multe persoane încearcă tot ce este posibil pentru a avea o podoabă capilară de invidiat. Din ce în ce mai mulți oameni se luptă cu căderea părului sau cu firul de păr foarte subțire care se rupe foarte ușor. Cauzele sunt în general stresul, alimentația proastă sau gena.

Trucurile japonezilor sunt însă la mare căutare pentru că ei sunt renumiți peste tot în lume pentru părul lung și des și cu o culoare incredibilă. Apa de orez este secretul pentru un păr spectaculos. Ea a devenit deja o rutină pentru asiatici și e transmisă din generație în generație.

Ai nevoie de două ingrediente pentru asta, iar pregătirea ei este foarte ușoară. Apa de orez acționează ca un tratament cu proteine, aplicat ușor pe scalp și pe lungime. Poți să o utilizezi de câte ori îți aplici măști sau tratamente pentru evitarea părului fragil și uscat.

Specialiștii recomandă înlocuirea unui balsam obișnuit cu apa de orez cu care te speli o dată pe săptămână. Cu siguranță vei vedea rezultatele după ce vei repeta procesul și vei rămâne uimit de cât de frumos va arăta podoaba ta capilară. Ai mai jos toate detaliile de care ai nevoie!

Ingrediente și instrucțiuni

  • Ingrediente:

– 1/2 cană de orez
– 2 căni de apă
– 2 boluri
– 1 recipient cu capac
– O sticlă cu pulverizator

  • Instrucțiuni pentru înmuiere:

– Se toarnă ½ cană de orez nefiert într-o strecurătoare
– Clătiți bine
– Puneți orezul într-un castron cu 2 căni de apă
– Înmuiați până la 24 de ore la temperatura camerei
– Se strecoară apa de orez într-un bol curat
– Puneți apa de orez într-o sticlă cu pulverizator și lăsași-o la frigider până când ești gata de utilizare

  • Instrucțiuni pentru fierbere:

– Se toarnă ½ cană de orez nefiert într-o strecurătoare
– Clătiți bine
– Se fierb 2 căni de apă
– Se toarnă orezul în apă clocotită și se fierbe
– Lăsați apa să se răcească
– Puneți apa de orez într-o sticlă de pulverizare
– Se lasă la frigider până la utilizare (maxim o săptămână)