Secretul frumuseții Alinei Pușcaș. Ce face de când are 40 de ani: ”Multe proceduri sunt costisitoare, dar se poate” VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
30 03. 2024

Alina Pușcaș este una dintre cele mai frumoase apariții din showbiz. La vârsta de 40 de ani, mamă a trei copii, soție, prezentatoare și totodată, afaceristă, vedeta reușește să facă față cu brio tuturor atribuțiilor pe care le are în viața de zi cu zi. Fascinant este faptul că niciodată nu își arată oboseala pe chip, ci din contră, mereu arată țiplă! Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva ne-a dezvăluir secretul frumuseții sale!

Ce face Alina Pușcaș de când și-a schimbat prefixul?

Alina Pușcaș nu mai are nevoie de prezentare, căci este una dinte cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV. O știm din serialele în care a jucat, dar și din emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul anilor. Vedeta nu are nici mai mult nici mai puțin de 40 de ani și arată impecabil. Este soție, mamă a trei copii, iar de 7 ani este afaceristă. Vedeta ne-a dezvăluit că afacerea îi ocupă mai mult timp decât proiectul de la Antena 1. Mai mult decât atât, ne-a spus la ce proceduri apelează de când a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani:

„Sunt afaceristă de 7 ani și îmi ocupă mult mai mult timp afacerea decât Te Cunosc de Undeva. Nu se vede oboseala, căci folosesc machiaj. Machiajul ajută să ascund oboseala. Acum încep să mai învăț de la Ramona Olaru să am mai multă încredere în mine. Sunt mai rușinoasă de felul meu și nu știu să accept complimente.

De când am făcut 40 de ani am început să investesc mai mult timp și bani în partea de întreținere, de tot felul de proceduri care să mă facă să mă simt mai bine, să îmi dea un tonus pielii și se pare că dă rezultate. Știu că multe dintre proceduri sunt costisitoare și nu toată lumea și le permite, dar părerea mea este că se poate chiar și așa.

Până anul acesta eu îmi făceam toate procedurile acasă, masaje cu tot felul de aparate, măști de față, alegeam creme care mi se potriveau pentru tenul meu. Am făcut asta în ultimii 15 ani, am rulat tot timpul cremele.

Pielea mea este capricioasă, dacă folosesc mai mult de 3, 4 luni aceeași cremă, fața se obișnuiește cu ea și nu mai are efect, așa că le rulam, mai ales pentru că eu am tenul gras.”, ne-a declarat Alina Pușcaș, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Alina Pușcaș vrea lecții de la Ramona Olaru!

Machiajul și coafurile îi dau puține bătăi de cap frumoasei prezentatoare, iar la progamări, recunoaște că nu prea ajunge. Astfel, admirând coafurile pe care și le face singură Ramona Olaru, vedeta este decisă să o plătească pe asistenta TV pentru câteva lecții de styling:

Citește și: Ramona Olaru și Alina Pușcas, interviu de senzație despre bărbații din viața lor. Când vrea să se mărite asistenta TV VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

„Când mă ajută cineva, care să îmi facă și părul și machiajul, ies din casă mult ai repede. Durează o oră jumătate cu totul. Dacă aș face totul singură, ar dura aproximativ 2 ore. Mi se întâmplă rar să pregătesc înainte ținutele, e complicat…

Din păcate, nu mă pricep să îmi fac și părul și machiajul. Machiajul cât de cât m-am obișnuit, dar chiar vorbeam cu Ramona Olaru. Aș vrea să o plătesc pe ea să îmi dea câteva cursuri de styling, pentru că văd că ea se descurcă destul de bine.

Nu este vorba de bani, ci este vorba de timp pentru că nu ajung la programări. Eu îmi dau toată silința, dar m-a înnebunit traficul din București, efectiv!”, ne-a mai spus Alina Pușcaș, în exclusivitate pentru Playtech Știri,

Citește și: Nasrin Ameri, despre cum s-a schimbat relația cu soțul după ce au devenit părinți. Primul cuvânt pe care l-a spus fiul ei: „Am fost invidioasă” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

Video: Cătălin Shadi Sîrbu